رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

gta_sa_2025_08_18_17_07_27_402.jpg

📢 گزارش ویژه از سرور آرساکیا

امروز در جنوب‌غربی شهر Los Santos و در نزدیکی مرکز باربری و پمپ‌بنزین حاشیه‌ای، بزرگراه منتهی به San Fierro به‌طور کامل مسدود شد. علت این مسدودی نه یک تصادف ساده، بلکه درگیری خونین بین چند راننده کامیون بر سر بار و مسیر حمل‌ونقل بود.

شاهدان عینی گزارش دادند که این درگیری تنها به زد و خورد ختم نشد، بلکه برخی از رانندگان به سلاح گرم متوسل شدند و تبادل آتش در محل شکل گرفت. شدت درگیری به حدی بود که پلیس‌های گشت شهری و یگان‌های ویژه وارد عمل شدند.

بر اساس گزارش‌های غیررسمی، در این حادثه چندین شهروند و راننده کشته شدند و همین مسئله باعث شد پرونده به‌عنوان یک جنایت سازمان‌یافته در سطح شهر مورد توجه پلیس قرار گیرد. در جریان عملیات پاک‌سازی، یک فرد مسلح که به‌عنوان قاتل سریالی در آرساکیا شناخته می‌شد نیز شناسایی و دستگیر گردید. وی پس از بازجویی به زندان مرکزی آرساکیا منتقل شد و پلیس اعلام کرد پیگیری‌های قضایی برای دریافت حداکثر مجازات، از جمله حکم اعدام، در حال انجام است.

سخنگوی پلیس لس سانتوس در کنفرانس خبری گفت:
«مهاجم دارای سلاح سنگین بود و برای امنیت شهروندان ما تهدیدی جدی محسوب می‌شد. پلیس با تمام توان در تلاش است تا با برخورد قاطع، جلوی تکرار چنین فجایعی را بگیرد.»

🔒 در حال حاضر بزرگراه Los Santos به San Fierro در مسیر کامیون‌داران همچنان مسدود است و پلیس تا پایان بررسی‌های جنایی اجازه بازگشایی مسیر را نداده است. به شهروندان توصیه می‌شود از مسیرهای جایگزین استفاده کنند و از ورود به منطقه که به‌عنوان کانون جنایت سریالی شناخته شده خودداری نمایند.

📺 من، Hazal، خبرنگار مردمی در سرور آرساکیا هستم و این گزارش را تقدیم شهروندان عزیز می‌کنم. لطفاً تا اطلاع ثانوی اخبار بعدی را از منابع رسمی سرور دنبال کنید.

فکر میکنم جاشو اشتباه انتخاب کردی

مخفی کننده

ولی در کل عالی بود

88b527_25S8afwH.png

870913_25Male-Tinge-amoii-ziad-nega-nako

7a7e13_25InShot-20250814-012544079.jpg

870913_25Male-Tinge-amoii-ziad-nega-nako

بنازم بابا اما عالی بود 

46c718_25GIF-20250818-105941-597.gif

3ae930_25040e23-25427d11-25217b18-25b4e1

.Maahdi..png

1fff30_259a0019-251111111.gif

Tommy%24.png

خیلی دوست دارم بدونم سخنگوی پلیس لس سانتوس کدوم عزیزیه؟! 😂😂😂

@Nigga

4a9e27_257dce03-25domingo-1735917958587.

Lamari.png

jumanji.png

3 دقیقه قبل، Scorpro گفته است:

خیلی دوست دارم بدونم سخنگوی پلیس لس سانتوس کدوم عزیزیه؟! 😂😂😂

@Nigga

رئیس پلیس شهر Los Santos در خدمتتونه 

تا لحظاتی دیگر مجرمین آشوبگر دستگیر و به زندان Los Santos منتقل میشن

♥(っ◔◡◔) Los Santos Police Department ♥

🎅   𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲  🌷💙

Khan.png

48e612_25animated-line-image-0356.gif              5ab713_241-1-.jpg         48e612_25animated-line-image-0356.gif

2 ساعت قبل، Ting گفته است:

فکر میکنم جاشو اشتباه انتخاب کردی

نمایش محتوا مخفی

ولی در کل عالی بود

این موضوع مربوط به "مطالب طنز" نیست؛ منتقل شد!

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

یّاّقّوّتّ لّبّ لّعّلّ تّوّ مّرّجّاّטّ مّرّاّ قّوّتّ        یّاّقّوّتّ نّهّمّ نّاّمّ لّبّ لّعّلّ تّوّ یّاّ قّوّتّ

قّرّبّاّטّ وّ؋ّـّاّتّمّ بّـّہّ وّ؋ّـّاّتّمّ گّذّرّےّ کّنّ       تّاّبّوّتّ هّمّےّ بّشّنّوّمّ اّزّ رّخّنّـّہّ تّاّبّوّتّ

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...