MoJeDaRaYa ارسال شده در دیروز در 12:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:54 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ,با سلام من در فکشن VLA ثبت نام کردم با لیدر Nekapo من به لیدر زنگ زده بودم که گفتم نیک نیم عوض کردم میتوانید از یو سی پی چک کنید بعدش یک نفر اکانت زده با اسم قبلی من نفر ۱۰۲ بوده بودم و از نفر ۱۰۱ پرسش شده من بار ها به ایشون زنگ زدم که بگم نیک نیم عوض کردم و حتی یه بار پیشش رفتم و گفتم و ایشون حرکتی نکرد و اینکه وقتی من تو رده بندی قبلی بودم HopeFul اسم قبلیم بود الان Mojedarya لیدر نیومده چک بده که ایا ایشون با لول ۱ بوده چطوری تایید شده است ایا نیک نیم عوض کرده؟ حالا بعدش از همه پرسیده و من بعد از تست ۵ روز بن شدم الان رفتم چک کردم دیدم از همه پرسیده شده و از من تست نگرفته در مدرک میگم • مدارک (فیلم یا عکس): مدرکی که گفته دوباره میتوانید پست بزارید و مدرکی که من در رده بندی بودم اگر باور ندارید این اسم قبلی من بوده میتوانید از UCP چک کنید من خیلی صبوری کردم تا بهم برسه ولی منو نیومده تست بگیره با این که تایم هم زده بودم لطفا پیگیری شود 19 دقیقه قبل، MoJeDaRaYa گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ,با سلام من در فکشن VLA ثبت نام کردم با لیدر Nekapo من به لیدر زنگ زده بودم که گفتم نیک نیم عوض کردم میتوانید از یو سی پی چک کنید بعدش یک نفر اکانت زده با اسم قبلی من نفر ۱۰۲ بوده بودم و از نفر ۱۰۱ پرسش شده من بار ها به ایشون زنگ زدم که بگم نیک نیم عوض کردم و حتی یه بار پیشش رفتم و گفتم و ایشون حرکتی نکرد و اینکه وقتی من تو رده بندی قبلی بودم HopeFul اسم قبلیم بود الان Mojedarya لیدر نیومده چک بده که ایا ایشون با لول ۱ بوده چطوری تایید شده است ایا نیک نیم عوض کرده؟ حالا بعدش از همه پرسیده و من بعد از تست ۵ روز بن شدم الان رفتم چک کردم دیدم از همه پرسیده شده و از من تست نگرفته در مدرک میگم • مدارک (فیلم یا عکس): مدرکی که گفته دوباره میتوانید پست بزارید و مدرکی که من در رده بندی بودم اگر باور ندارید این اسم قبلی من بوده میتوانید از UCP چک کنید من خیلی صبوری کردم تا بهم برسه ولی منو نیومده تست بگیره با این که تایم هم زده بودم لطفا پیگیری شود پیگیری شود دریایه آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81767-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-viper/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل باسلام لیدر محترم @Xanax لطفا تا 24 ساعت آینده مدارک و توضیحات را ارسال کنید. NumberOne Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81767-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-viper/#findComment-863080 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل با سلام خدمت دوست عزیز گل و محترم 4 ساعت قبل، MoJeDaRaYa گفته است: من در فکشن VLA ثبت نام کردم با لیدر Nekapo من به لیدر زنگ زده بودم که گفتم نیک نیم عوض کردم همونطور که گفتید ایا بنده اسمم Nekapo عه که به من گفته باشی نیک نیم عوض کردی؟ از بالا تا پایین اولویت ها هرکس که اسمش عوض کرده همشون به بنده پیام دادن در فروم و اعلام کردند که نام کاربریشون رو در بازی عوض کردن اگر به گفته شما در بازی پیش من اومدی تا این موضوع رو بگی که نگفتی و من ندیدمت میتونستی مثل چندین نفری که اسمشونو عوض کردن داخل فروم به من یه پیام 2 کلمه ایی میدادی وقتتونم گرفته نمیشد. بعدشم اولویت قبل شما که اقای Beggin باشه در روز 16-08-2025 تستش گرفته شد یعنی بعد ایشون از شما باید تست گرفته میشد که شما از 14-08-2025 از سرور محروم هستید که امروز 17-08 هستش!! وقتی از سرور محروم هستید من چطور باید تست شمارو در روز 16-08-2025 طبق اولویت بگیرم؟ توضیحات خدمت ادمین عزیز @LiN ارسال شد. بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81767-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-viper/#findComment-863124 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoJeDaRaYa ارسال شده در 20 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 43 دقیقه قبل، Xanax گفته است: با سلام خدمت دوست عزیز گل و محترم همونطور که گفتید ایا بنده اسمم Nekapo عه که به من گفته باشی نیک نیم عوض کردی؟ از بالا تا پایین اولویت ها هرکس که اسمش عوض کرده همشون به بنده پیام دادن در فروم و اعلام کردند که نام کاربریشون رو در بازی عوض کردن اگر به گفته شما در بازی پیش من اومدی تا این موضوع رو بگی که نگفتی و من ندیدمت میتونستی مثل چندین نفری که اسمشونو عوض کردن داخل فروم به من یه پیام 2 کلمه ایی میدادی وقتتونم گرفته نمیشد. بعدشم اولویت قبل شما که اقای Beggin باشه در روز 16-08-2025 تستش گرفته شد یعنی بعد ایشون از شما باید تست گرفته میشد که شما از 14-08-2025 از سرور محروم هستید که امروز 17-08 هستش!! وقتی از سرور محروم هستید من چطور باید تست شمارو در روز 16-08-2025 طبق اولویت بگیرم؟ توضیحات خدمت ادمین عزیز @LiN ارسال شد. عزیز من اصلا شما رو ندیدم حتی تو گیم اومدم بهت تو w/ گفتم ولی حداقل از ما بگیرید یه ۱ ماهه هست که منتظر میباشم لطفا پیگیری شود @Xanaxمیشه ازم تست گرفته شود؟ @LiNممنون میشم تست گرفته شود من خیلی رو این فکشن وایسادم تا ازم تست گرفته بشه حتی فقط من این فکشن رو ثبت نام کرده عم اگه به ان بنه میتونم کنم ازم تست گرفته میشه؟ دریایه آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81767-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-viper/#findComment-863166 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل باسلام شکایت شما رد شد. شما هم اکنون محروم هستید، همچنین طبق توضیحات لیدر شما اعلام نکردید که نام کاربریتون رو تغییر دادید. *متاسفانه اگر بخوایم شما رو هم اکنون هم داخل صف بزاریم شما محروم هستید. موفق باشید. NumberOne Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81767-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-viper/#findComment-863710 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده