Omid ارسال شده در دیروز در 08:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:03 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام من نمیدونم باید به چه سازی از ساز شما ادمینا برقصیم با اکانت اصلی Ad میزارم میگید برو با اونی که صاحب کلنه بیا با اونی که صاحب کلنه میام اد میزنم باز کنسل میدید مسخره دست شما هستیم مگه؟ پ.ن: ادمین مربوطه کارش درسته ولی شما ادمین های رنک بالا این قانون رو گذاشتید ادمین فوق هیچ تقصیری ندارد لطفا سریعا این موضوع رسیدگی شود چون میخوام کلنم روبفروشم! زمانی که بنده ادمین 5 بودم و بودم سوپروایزر وقت سرور Alireza کلن رو move داد روی مولتی برای اینکه من باید میومدم کلن AG تا کسی میخواست بیاد استف اینوایتش کنم بعدش از ادمینی اومدم گفتم Move بدین اکانت اصلیم گفتن میتونی بری سل بدی به خودت مگه من Move دادم که بیام سل بدم 6 کا گلد ضرر کنم؟ قسمت کلن اکانت Omid و BlueTooth این موارد قابل مشاهده هست • مدارک (فیلم یا عکس): اضافه کنم که ادمین های HighRank به من گفتند برو با اکانت مولتیت بیا ادد بده ما خودمون مفهمیم صاحب کلنی یا نه ویرایش شده دیروز در 08:05 توسط Omid 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81186-%DA%A9%D8%B3%D9%86%D9%84-ad-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-parsa/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در دیروز در 08:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:50 درود امید جان 49 دقیقه قبل، Omid گفته است: پ.ن: ادمین مربوطه کارش درسته • نظر لطف شماست. 49 دقیقه قبل، Omid گفته است: اضافه کنم که ادمین های HighRank به من گفتند برو با اکانت مولتیت بیا ادد بده ما خودمون مفهمیم صاحب کلنی یا نه • از این صحبت اگر مدرکی دارید می بایست ارائه دهید. (شخص خاطی یحتمل از شارژ نبودن Clan آگاه نبوده) • نکته: جدای از هر موردی همونطور که طی مکالمه ای داخل خود بازی داشتیم و شرح دادم، مادامی که Clan فعال/شارژ نباشد فروش آن ممکن نیست. موفق باشید. 3 1 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81186-%DA%A9%D8%B3%D9%86%D9%84-ad-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-parsa/#findComment-858550 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در دیروز در 08:55 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:55 1 دقیقه قبل، Exit گفته است: درود امید جان • نظر لطف شماست. • از این صحبت اگر مدرکی دارید می بایست ارائه دهید. (شخص خاطی یحتمل از شارژ نبودن Clan آگاه نبودن) • نکته: جدای از هر موردی همونطور که طی مکالمه ای داخل خود بازی داشتیم و شرح دادم، مادامی که Clan فعال/شارژ نباشد فروش آن ممکن نیست. موفق باشید. ایا نیازی هست نشون بدم گلدش رو دارم؟ وقتی مشتری پیدا شد شارژ میکنم؟ چرا بی دلیل شارژ کنم مشتری نباشه؟ درصورتی که خودم کلن خریدم پس فایده ای ندارد درصورتی که کلاهبرداری از سمت بنده صورت گرفت میتونید رسیدگی کنید ضمنا نمیتوانید بگید گلدم ندارم به هرحال پارسا جان این شکایت فقط جهت برسی این مورد اد بنده هست نه مجازات شدن شما مدیریت وظیفه اش هست رسیدگی کنه به این گونه اد وفتی به ادمین هاش میگه با اکانت اصلی اینم اکانت اصلی بوس بهت King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81186-%DA%A9%D8%B3%D9%86%D9%84-ad-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-parsa/#findComment-858556 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل با سلام و درود؛ @Omid شکایتِ شما رد شد. توضیحاته اَدمینِ مربوطه کاملا صحیح می باشد. (کلن تا زمانی که شارژ نداشته باشه نباید با دستوره [Ad/] تبلیغ گذاشته بشه در صورتی که گذاشته بشه کنسل خواهد شد.) 14 ساعت قبل، Omid گفته است: مدیریت وظیفه اش هست رسیدگی کنه اگر در قوانینِ بازی به مشکل خوردید در پیام خصوصی در انجمن میتونید قانونِ موردِ نظره خود را به مدیریتِ مجموعه پیشنهاد بدید. عملکرده اَدمینِ مربوطه صحیح بوده اَست. +موفق باشید. +بسته شد. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/81186-%DA%A9%D8%B3%D9%86%D9%84-ad-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-parsa/#findComment-859248 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده