Unavailable ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام . من در اقلیت معلم مدرسه هستم. ایشون زنگ زدن و درخواست مجوز کردند. من پیداشون کردم و سوار شد . چند بار پشت سر هم گفت زود باش عجله دارم . من هم گفتم عزیز اگه عجله داری مجوز بهت نمیدم (چون تست طول میکشید) . باز دوباره گفت زوووووووود باااااااش . من هم ایشون رو از ماشینم اجکت ( انداختم بیرون) . بعد بهم گفت گمشو . اسکرین شات میگیرم میرم سایت . (درعکس کاملا مشخص است). با اینکه گمشو فحش آنچنانی نیست . ولی میخوام بفهمه که ما نوکرشون نیستیم که هرچیزی اراده کنن فورا به دست بیارن. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد, این کلمه شامل مجازات نمی شود. * بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده