Mahdiw ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این ادمین منو به دلیل توهین در شکایت بن داده! داداچ داری اشتب میزنی • مدارک: داخل UCP ویرایش شده June 30, 2019 توسط Mahdiw 2 2 2 1 Try and fail, but never fail to try لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 سلام با مدیریت هماهنگ شده مدارک در صورت لزوم به مدیریت ارسال میشه با توضیحات بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samiraw ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، MiLaD021 گفته است: با مدیریت هماهنگ شده مدارک در صورت لزوم به مدیریت ارسال میشه با توضیحات ویرایش شده June 30, 2019 توسط samiraw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiw ارسال شده در June 30, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، MiLaD021 گفته است: با مدیریت هماهنگ شده مدارک در صورت لزوم به مدیریت ارسال میشه با توضیحات عزیزم با مدیریت هماهنگ شده یا میخوای مدارک رو برای مدیریت بفرستی؟ داداچ اچتب میزنیا من اصلا از تو شکایت نکردم اخه هرجور هم فکر میکنم مجازات توهین در شکایت 7 روز بن از انجمن هستش اومدی 30 روز بن از بازی دادی؟ احتمالا میخوای با 1 تومن حمایت مالی قوانین انجمن هم عوض کنی نه؟ شما دیدی داری دیموت میشی اومدی بن میدی که اسمت تو لاگ ما بیفته اما به ما نمیخوری... اگه ایشون بی دلیل چند نفرمون رو بن داده درخواست تعلیق اکانت ایشون رو دارم ویرایش شده June 30, 2019 توسط Mahdiw 1 Try and fail, but never fail to try لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2019 • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده