JayDeN ارسال شده در June 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: 1 ماه پست گذاشتم برا staff به jerjis میگم بیا تست بگیر میگه Meli باید لیست بده به meli گفتم لیست بهش داده mobined هم بهش گفته اما باز میگه کسی به من نگفته از همه تست گرفته منو میگه هنوز لیست نداده لطفا رسیدگی کنید اگه نمیتونه تست بگیره یه مسئول دیگه بذارید ممنون. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در July 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی و مدیریت دوست عزیز شکایت شما اشتباه است و کل استف از هلپر یک لیدر ها تا منیجر و فاندر در جریان هستند که موضوع چیه پس با شکایت الکی وقت خود و دیگران رو نگیرید با تشکر چون بنده چندین بار جواب شما کامل و واضح دادم و مثال زدم براتونو کامل ماجرا براتون گفتم ولی شما دست از شکایت برنداشتید و شکایت بی مورد کردید درخواست مجازات شما دارم اگر نگفته بودم جریان تست و روندش چهطوری هست حق داشتید شکایت کنید اما چون کامل مسله شفاف توضیح داده بودم و شکایت کردید درخواست مجازات دارم در در ۱۳۹۸/۴/۹ در 17:51، Diamoond258 گفته است: از همه تست گرفته این باید عرض کنیم جهت اطلاع مدیریت با صلاح دید خود هرکاری بخواهد میتواند بکند الکی پای من وسط نکشید بنده مسول تست نیستم بیشتر از 2 هفتس این هر روز که شما میای میپرسی میگم ولی گوش نمیدید با تشکر جرجیس ویرایش شده July 1, 2019 توسط JeRjiS 1 ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Diamoond258 شکایت شما رد شد. توضیح: به دلیل گفته ی من قرار شد تا مدتی از کسی تستی گرفته نشود و در حال حاضر نیز از شما تست گرفته شد. با تشکر. •بسته شد• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده