رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام و درود فراوان 

بنظر من که بیز های رستوران ساندویچی شراب خوری و... 

خیلی درامد پایینی دارند و ما میتوانیم با اضافه کردن دو نوار گرسنگی و تشنگی را در کنار نوار جان خود اضافه کنیم و با تحرک و راه رفتن در بازی ان نوار ها خالی بشه و اگر نرویم غذا یا نوشیدنی بخوریم کم کم جون مان کم بشه تا اینکه پلیر کیل [بمیره] بشه 

و بیز های شراب خوری که میتوانیم برای مست کردن به انجا برویم که فکر کنم بهش توجه نشه بخواطر کار های غیر اخلاقی 

و در کل بخواطر رشد این جور بیز ها همچین موردی باید برسی بشود 

با تشکر از تمامی کارکنان ارساکیا گیم

ویرایش شده توسط beny3698
اشتباه متنی
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/80518-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AF/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود 

سرور RP نیست

Memento Mori

درود،
نظر من منفی ( - )،
ایده تون برای افزایش درآمد چنین بیز هایی منطق RP داره (تشنگی و گرسنگی)، موفق و پیروز باشید.
(املای صحیح بخاطر/به خاطر)*

درود نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (-) میباشد.

تکراریه

موفق باشید.

c4cc16_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - FIRST FRIENDS - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ePiRuS.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - F1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

9 ساعت قبل، Genius گفته است:

درود 

سرور RP نیست

ولی به هر طوری که شده این جور بیز ها باید بلاخره یه طوری درامدش بره بالا تر

درود

در رابطه با پیشنهاد شما نظر من (-) میباشد.

موفق باشید

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

یّاّقّوّتّ لّبّ لّعّلّ تّوّ مّرّجّاّטّ مّرّاّ قّوّتّ        یّاّقّوّتّ نّهّمّ نّاّمّ لّبّ لّعّلّ تّوّ یّاّ قّوّتّ

قّرّبّاّטّ وّ؋ّـّاّتّمّ بّـّہّ وّ؋ّـّاّتّمّ گّذّرّےّ کّنّ       تّاّبّوّتّ هّمّےّ بّشّنّوّمّ اّزّ رّخّنّـّہّ تّاّبّوّتّ

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...