CallMeDaddy ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده پینت بال بودم ایشون به من گفت اف من هم بهشون گفتم بیان چک پیسی اما ساعت ۴ برقامون میرفت و q دادم که ساعت ۶ وقتی برقا اوند دوباره بیام بازی اما دیدم ایشون من رو بن زده حیفه بخدا این همه بازی کن کلین بازی کن بنت بزنن • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگه اکانت HellCry هم اکنون، CallMeDaddy گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده پینت بال بودم ایشون به من گفت اف من هم بهشون گفتم بیان چک پیسی اما ساعت ۴ برقامون میرفت و q دادم که ساعت ۶ وقتی برقا اوند دوباره بیام بازی اما دیدم ایشون من رو بن زده حیفه بخدا این همه بازی کن کلین بازی کن بنت بزنن • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگه اکانت HellCry حتی ایشون پی ام هم نداد اگرم داده باشه من ندیدم چون اینتر دادم بعدش دیدم ساعت ۳ و چهل دقیقه هست Q دادم بنده نه چیت زدم نه هیچی قبل شما هم ۱۲ نفر چک پیسی من بودن اگر نمیدونید من کیم من Teivel هستم من الان ان بن میکنم و اگر شکایت تایید شد درخواست دارم هم لاگو پاک کنن و هم پوله ان بنو با تشکر هم اکنون، CallMeDaddy گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده پینت بال بودم ایشون به من گفت اف من هم بهشون گفتم بیان چک پیسی اما ساعت ۴ برقامون میرفت و q دادم که ساعت ۶ وقتی برقا اوند دوباره بیام بازی اما دیدم ایشون من رو بن زده حیفه بخدا این همه بازی کن کلین بازی کن بنت بزنن • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگه اکانت HellCry حتی ایشون پی ام هم نداد اگرم داده باشه من ندیدم چون اینتر دادم بعدش دیدم ساعت ۳ و چهل دقیقه هست Q دادم بنده نه چیت زدم نه هیچی قبل شما هم ۱۲ نفر چک پیسی من بودن اگر نمیدونید من کیم من Teivel هستم من الان ان بن میکنم و اگر شکایت تایید شد درخواست دارم هم لاگو پاک کنن و هم پوله ان بنو با تشکر بنده ان بن کردم در صورتی که ادمین مربوطه مدارکش رو نداد و شکایت بنده تایید شد لاگ رو از اکانت من به کل حذف کنید و پوله ان بن رو به بنده بدهید با تشکر بچه ها هم شاهدن بازیه منو دیدن ۱۲ نفر چک پیسیم بودن اگر مدرک میخواید که ساعت ۴ برق من میرود بدم براتون من هیچ وقت چیت نزدم و نخواهم زد اما ادمین من رو بن زده خودم هم خبر نداشتم دوستان اومدن بهم گفتن ایشون بنت داده هم اکنون، CallMeDaddy گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده پینت بال بودم ایشون به من گفت اف من هم بهشون گفتم بیان چک پیسی اما ساعت ۴ برقامون میرفت و q دادم که ساعت ۶ وقتی برقا اوند دوباره بیام بازی اما دیدم ایشون من رو بن زده حیفه بخدا این همه بازی کن کلین بازی کن بنت بزنن • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگه اکانت HellCry حتی ایشون پی ام هم نداد اگرم داده باشه من ندیدم چون اینتر دادم بعدش دیدم ساعت ۳ و چهل دقیقه هست Q دادم بنده نه چیت زدم نه هیچی قبل شما هم ۱۲ نفر چک پیسی من بودن اگر نمیدونید من کیم من Teivel هستم من الان ان بن میکنم و اگر شکایت تایید شد درخواست دارم هم لاگو پاک کنن و هم پوله ان بنو با تشکر بنده ان بن کردم در صورتی که ادمین مربوطه مدارکش رو نداد و شکایت بنده تایید شد لاگ رو از اکانت من به کل حذف کنید و پوله ان بن رو به بنده بدهید با تشکر بچه ها هم شاهدن بازیه منو دیدن ۱۲ نفر چک پیسیم بودن اگر مدرک میخواید که ساعت ۴ برق من میرود بدم براتون من هیچ وقت چیت نزدم و نخواهم زد اما ادمین من رو بن زده خودم هم خبر نداشتم دوستان اومدن بهم گفتن ایشون بنت داده بنده الان خبر دار شدم که پوله ان بن ۶۰ کا گلد هست هرچه زودتر برسی کنید شکایت رو 3 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/80035-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-lean/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل با سلام و درود؛ @CallMeDaddy شکایتِ شما تایید شد! حساب کاربری شما هم اکنون فعال می باشد. +موفق باشید. +بسته شد. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/80035-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-lean/#findComment-849787 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده