ElioT ارسال شده در June 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2019 با سلام خدمت شما... من وقتی وارد گیم میشم FPS ام فقط 30 ه GTA Sa رو هم حذف و نصب کردم. ولی همینه... (با SAMP) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در December 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2019 FPS من به شدت همیشه پایینه همیشه زیره 30 به غیر از وقت هایی که تو خونه یا مکان های خیلی خلوت هستم این نکته رو هم بگم که من با لانچر بازی میکنم نمیدونم مشکل از چیه اگه میشه راهنمایی کنید. نکته بعدی من همیشه به hotspot گوشی وصل میشم سیمکارتم ایرانسله 4G و مدل گوشیم چون پایینه 2G یا3Gه گوشیم SONY XPERIA هست و abput phone Model number:ST26i Android version:4.1.2 Kenrel version:3.4.0 Build number:11.2.A.0.33 اگه میشه یه راهنمایی بکنید نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 3g & 2g سرعتش همینه. برید به 4G تبدیل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 سیمکارت 4G هست گوشی ساپورت نمیکنه ولی فکر میکنم بخاطر اینم میتونه باشه که لب تاپم قدیمی و ویندوز 7 نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 با سلام. مشکل FPS از CPU و گرافیکی که استفاده میکنین میباشد. میتونین داخل تنظیمات بازی گرافیک را روی Low قرار بدین تا از FPS بالاتری برخوردار باشین. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 اگه لپ تابمو عوض کنم تاثیر داره؟ نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 سلامی مجدد. میتونین بجای هزینه سنگین برای خرید لب تاب جدید به فکر ارتقا آن باشید. - شما میتوانین با دستوره FPS ، /FPSLimit خوردا بین 30-90 تغیر دهید. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.