samiraw ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی کسانی که داخل Rob بودن! • توضیحات: ما اومدیم Rob بزنیم ایشون اومد داخل بانک هرچقد خواهش کردیم برو بیرون نمیرفت!!! اخر ادمین ها Respawn دادن ایشون رو و ایشون دوباره وارد بانک شد و بالاخره مجبور شدیم بزاریم کارشون رو انجام بدن و بعد اومدیم بزنیم /Rob دیدیم هیچکدوم از Cop آنلاین نیست! همش تقصیر ایشون شد و ایشون با پرویی کامل به ادمین ها میگفت خب به من چه که Rob هست الان! • مدارک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2019 در هم اکنون، samiraw گفته است: با پرویی کامل به ادمین ها میگفت خب به من چه که Rob هست الان! چندین توهین هم در این پست کردید هم در پست قبلی که بد تر از این بود @Meli خواهش میشه بکنم یک حرکتی روی این توهین بزنین؟ توضیحات در صورت لزوم به مدیریت ارسال میشه. یا حق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @samiraw مدارک کافی نیست، برای اثبات مدارک بیشتر ارسال کنید. در در ۱۳۹۸/۴/۴ در 18:52، MiLaD021 گفته است: توضیحات در صورت لزوم به مدیریت ارسال میشه. پیام خصوصی توضیح دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samiraw ارسال شده در July 2, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 در ۱ ساعت قبل، Meli گفته است: مدارک کافی نیست، برای اثبات مدارک بیشتر ارسال کنید. تمام اعضای این دزدی از بانک شاهد هستند! حتی چند ادمین هم داخل این ماجرا بودن ایشون رو Respawn دادن ایشون دوباره اومد داخل بانک!!! اگه میخواید نام تمام شاهدین رو بیارم و تمامشون بیان اینجا شهادت بدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 من نگفتم که شاهد بیارید گفتم مدارک ارائه بدید که همچین کاری کرده فقط یک SS فرستادید که معلوم نیست بعدش چه اتفاقی افتاده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2019 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده