EshkSarkh ارسال شده در جمعه در 17:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:19 آیتم خرید پول رو به قسمت فروشگاه اضافه کنید منی که دارم 93k 190k 45k اینارو میزنم فروش خیلی سخته هرکسی پول اینارو نداره و فروش کمه یه قسمتی رو از خرید پول بزارید خیلی عالیه مثلا 90m پول گیم رو خریداری کنید و بیاد تو بانک مون درمورد بیشتر بخر بیشتر ببر واقعن عالی بود امسال هم بزارید من شخصا حمایت خوبی میکنم. این مرحله سری رو حذف کنید کل تعطیلات عید رو از دماغم کشید بیرون روز ساعت ۶عصر تا ۶صبح کارم شد بود حرص خوردن اخرشم رفتم ولی اعصابم ضعیف شد بعدش تو سال 1404 به مناسبت دوتا چهار یه اپدیت کنید سرور رو چند ماشین گلدی رو استند قدیم کنید مثلا برای مثال از اونایی شروع کنید که قیمت خرید شون بالای 100k گلد باشه و یه ماشین گلدی جدید به گیم اضافه کنید درمورد sf یه فکری بکنید براش میدونم بارتون رو بستید اما یه،فکری کنید براش خیلی خیته یه جاب نداره نیازی به تایید کسایی ندارم که متنشون رو کپی کردن زیرهر پست میفرستن ندارم اسم نمیبرم حالا به قول معروف یه چیزایی هست که،نمیشه اینجا گفتد بماند نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/79566-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.