FlooD ارسال شده در June 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من رفتم مسابقه بعد با Jerjis دوئل کردم دوئل رو بردم ولی ادمین Matrix منو بخاطر فیلم نگرفتن از دوئل 30 روز بن کرد. فیلم دوئل موجود است • مدارک (فیلم یا عکس):http://s8.picofile.com/file/8364366784/Duel_AGSA_Jerjis.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در June 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2019 با سلام! طبق قانون عمل کردم مدارک برای مدیریت ارسال میشه! تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در June 23, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2019 (ویرایش شده) سلام خیر شما طبق قانون عمل نکردید اگر قانون بود باید الان اکانت من را انبن میکردید ویرایش شده June 23, 2019 توسط FlooD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در June 23, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2019 سلام پلیرای محترم سرور لطفا به فیلمی که قرار دادم نگاه کنید و نظرتون رو بگید که آیا من چیت زدم یا نه ادمین Matrix که میگه من چیت زدم ولی خواهش میکنم فیلمو ببینید و نظر بدید تا حق به حق دار برسه. یا حق ولانصاف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @FlooD از تمام اونت و دوئل هاتون فیلم دارید؟ مدارک خودر را پیام شخصی ارسال کنید. @MaTriX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در July 2, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 سلام فقط یک دوئل کردیم که اون هم فیلمشو گذاشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2019 با سلام شکایت شما رد شد. توضیح: ادمین مورد نظر از شما درخواست فیلم کردند و شما آن را رد کردید + شما باید فیلم کامل داشته باشید از دوئل خود هنگامی در Event شرکت میکنید در غیره این صورت باید Check-PC بشید که به بهونه ی سرعت نت پایین آن را رد کردید. با تشکر. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده