رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Kemyar.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Movement.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  با سلام و درود خدمت ادمین پاسخ گوی من ریپورت دادم در مورد یه چیزی که نفهمیدم چطوره دلیلش ایشون هم یه چیزی میگه انگار زورش میزنه جوابو بده میگه نمیگم باید داخل فروم بگردی جوابو پیدا کنی آخه مشتی من به دنبال این چیز نتونستم جوابو پیدا کنم از شما میپرسم که بگی چی میشه ایشون هم نه چیزی میگه نه میگه نمیدونم دوباره ریپورت بده یا پم بده فروم تا جوابو بهت بگم کدوم بخش نوشته این چیز نه میگه هلپمی بده نه لحن بدی در ریپورت داشتم نه درخواست شخصی کردم کیک داد من اینو پیگیری میکنم تا تکرا نشه این چیز تا آخرین وقت تا هر کجا باشه حق اگه با ادمین بود شکایت نمیکردم و تاحالا هر شکایتی از ادمین ها شد رد شده نمیدونم چرا بدین دلیل داخل مدارک کامل مشخصه مدارک هم به مسعول ادمین و هم در پنل و هم برای مدیریت ارسال می‌شود این شکایت باید دقیق برسی بشه و مجازات های که بابد بشه انجام بشه مدارک رو از ادمین محترم میخام در همین تاپیک ارسال کنه ممنون میشم این شکایت ما برسی بشه فدای تکتکتون.

• مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/2c2128_25az-recorder-۲۰۲۵۰۷۲۸-۱۶۴۰۰۷.mp4

• دوست دارم که 1
  • هاها 1
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/78914-movement-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D9%88-%D9%86%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

خوبه شما که میگفتید من فروم بلد نیستم؟

چی شد یاد گرفتی? که جواب به شما داده شده و 

در مدرک خودتون کارتون معلوم هست موفق باشید

Staff-Note

• مرسی 1
  • هاها 1

d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

خود کرده را تدبیر نیست

d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

با سلام و درود؛ @Kemyar

شکایتِ شما درحالِ برسی اَست لطفا صبور باشید.....

8ee416_25-2147483648-210567.jpg

Be the one that nobody‌ thought you could be 

Permanent.png

9 ساعت قبل، Scy گفته است:

با سلام

خوبه شما که میگفتید من فروم بلد نیستم؟

چی شد یاد گرفتی? که جواب به شما داده شده و 

در مدرک خودتون کارتون معلوم هست موفق باشید

Staff-Note

داش گلم بهت گفتم که داخل فروم ندیدم که اومدم از شما کمک میگیرم وقتی که داخل پشتیبانی میخایی بری نوشته که باید از طریق ریپورت و هلپمی جواب خودتون رو بگیرید اگه جواب رو نگرفتید میتونید به پشتیبانی زنگ بزنی تا بهتون بگن و مشکل حل شد مشکل داریم میگم بگو تو آخرین قسمت ببین نوشتی بله ادامشو هم میگم من هم گفتم باشه فکر کردم ادامشو میگی کیک دادی پیگیری میکنم این شکایت رو و اگه مقصر بودم شکایت نمیکردم حق با بنده هست و کاملا مدارک کامل هست ببین اگه به راه حق باشه و کار مسعولین به حق باشه ممنون میشم

و هنوز هم به سوالی که پرسیدم به جواب نهایی نرسیدم

درودِ مجدد؛ @Kemyar

شکایتِ شما رد شد.

اَدمینِ مربوطه شما را به انجمن راهنمایی کرد و شما حرفشو نادیده گرفتید و جوابِ سوالِ شما قانونِ زیر می باشید.

نقل قول

تجارت حساب کاربری و یا اموال آن:

شما مجاز به تبادل و تجارت حساب کاربری و یا اموال آن با کالاها، محصولات و پول واقعی نیستید (مجازات: تعلیق کامل حساب کاربری)

- مال و یا اموالی که در تجارت با کالاها، محصولات و پول واقعی دخیل باشند و گزارش شوند به نفع فرد گزارش کننده ضبط می شود و در اختیار آن فرد قرار می گیرد. (مثال: علی به رضا می خواهد 2 میلیون پول بازی بفروشد (به قیمت 2 هزار تومان پول واقعی)، در صورتی که رضا گزارش فروش علی را بدهد، رضا 2 میلیون پول بازی را به رایگان دریافت می کند و علی از بازی تعلیق می شود، تمام اموال علی در اختیار رضا قرار نمی گیرد و تنها اموالی که علی خواستار فروش آن ها بود به رضا تعلق می گیرد)

- در صورتی که حتی قصد این کار را داشته باشید و به کسی پیشنهاد بدهید که اموال یا اکانت خود را در بازی با اموال و ارز دنیای واقعی مبادله می کنید مجازات تعلیق کامل حساب کاربری همچنان اعمال خواهد شد.

+موفق باشید.

+بسته شد.

8ee416_25-2147483648-210567.jpg

Be the one that nobody‌ thought you could be 

Permanent.png

• PermanenT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...