AbbasMZ ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت @Ali@Meli پیشنهاد زمان میتینگ زمان میتینگ تمامی فکشن ها یکی بشه و در یک ساعت بین ساعات 13:00 تا 19:00 باشه زیرا بعضی ها واقعا نمیتوانند که از ساعت 19:00 به بعد بازی کنند و اگر هم در میتینگ حاضر نشوند اخطار می میگیرند. برا مثال : فکشن های دسته ملایم ساعت 14:00 فکشن های دسته متوسط ساعت 16:00 فکشن های دسته ویژه ساعت 18:00 که اگر شخصی 2 اکانت داره و هر دو در فکشن های دسته های متفاوت هستندر بتونه به هر دو اکانتم رو در میتینگ حاضر کنه. پیشنهاد activity بهتره که activuty بعضی از فکشن ها که به سختی میشه activity رو کامل کردر رو کم کرد. برای مثال: فکشن معلم مدرسه: در سرور تقریبا خیلی سخت میشه افرادی که خواستار مجوز هستند رو پیدا کرد. فکشن یدک کش: اکثر افراد بعد از تمام شدن کارشان با ماشین ها آنرا منفجر میکنند و در کل ماشین های tow را خیلی سخت میشه پیدا کرد. فکشن خبرنگار: افراد کمی هستند که از این فکشن استفاده میکنند و اکثرا از cnn ها استفاده میکنند. فکشن تاکسی: بازیکنان یا خودشان ماشین و موتور دارند یا ماشین و موتور rent میکنند یا از ماشین و موتور های سرور استفاده میکنند و کار برای کسانی که در فکشن تاکسی هستند سخت میشود. (در این مورد میشه تعداد ماشین و موتور های سرور و rent را کم کرد) فکشن هیتمن: به ندرت پیدا میشه که کسی از دستور contract/ استفاده کرد. اگر امکان دارد activity این فکشن ها کاهش پیدا کنند. با تشکر از @Ali@Meli امیدوارم پیشنهادات مورد قبول واقع گیرد. ویرایش شده June 13, 2019 توسط abbasham1385 به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 13, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 در ۱ ساعت قبل، abbasham1385 گفته است: پیشنهاد زمان میتینگ زمان میتینگ تمامی فکشن ها یکی بشه و در یک ساعت بین ساعات 13:00 تا 19:00 باشه زیرا بعضی ها واقعا نمیتوانند که از ساعت 19:00 به بعد بازی کنند و اگر هم در میتینگ حاضر نشوند اخطار می میگیرند. برا مثال : فکشن های دسته ملایم ساعت 14:00 فکشن های دسته متوسط ساعت 16:00 فکشن های دسته ویژه ساعت 18:00 که اگر شخصی 2 اکانت داره و هر دو در فکشن های دسته های متفاوت هستندر بتونه به هر دو اکانتم رو در میتینگ حاضر کنه دو میتینگ که یکی پنجشنبه و یکی جمعه باشه تا کسایی که دوتا اکانتشون در یک دسته هستند بتوانند به میتینگ برسند. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 به نظر من میزان اکتیویتی مناسبه نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 به نظرم اکتیویتی تازه مقدارش باید بیشتر بشه من هیتمن بودم روزی حداقلللل 20 تا کانترکت میزدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۳/۲۳ در 02:14، abbasham1385 گفته است: بهتره که activuty بعضی از فکشن ها که به سختی میشه activity رو کامل کردر رو کم کرد. برای مثال: فکشن معلم مدرسه: در سرور تقریبا خیلی سخت میشه افرادی که خواستار مجوز هستند رو پیدا کرد. فکشن یدک کش: اکثر افراد بعد از تمام شدن کارشان با ماشین ها آنرا منفجر میکنند و در کل ماشین های tow را خیلی سخت میشه پیدا کرد. فکشن خبرنگار: افراد کمی هستند که از این فکشن استفاده میکنند و اکثرا از cnn ها استفاده میکنند. فکشن تاکسی: بازیکنان یا خودشان ماشین و موتور دارند یا ماشین و موتور rent میکنند یا از ماشین و موتور های سرور استفاده میکنند و کار برای کسانی که در فکشن تاکسی هستند سخت میشود. (در این مورد میشه تعداد ماشین و موتور های سرور و rent را کم کرد) فکشن هیتمن: به ندرت پیدا میشه که کسی از دستور contract/ استفاده کرد. پیشنهادتون بی جاست... میزان اکتیویتی ها خوبه و این مشکلاتی که شما میگی به فرد بستگی داره که چقد تلاش کنه برای مثال خبرنگار: شما برو دمه Cnn وایسا بگو news free اونوقت 99 درصد میگن /ad ما که اومد از روش بزن معلم مدرسه: این فکشن نقشش حیاتی هست و خودم تجربه حضور در اون رو دارم... باید بگم نقش این فکشن خیلی مهمه و از آنجایی تنوع مجوز ها بالاس میشه به راحتی میشه تو 1 هفته کارو تموم کرد ( باید بگردی تلاش کنی نه بیان دمه خونت بگن مجوز میخوایم ) یدک کش: :|| همه میدونن این فکشن به زبان ساده اکتیویتی مفت داره! چیزی که ریخته تو Temple > ماشین های رها شده. تاکسی: این فکشن بنظرم مشکل داره ولی خب اگه زرنگ باشی میتونی اکتیویتی جمع کنی هیتمن: من در این فکشن حضور نداشتم ولی از دوستام که میپرسیدم میگفتن اکتیویتی اش به حد نساب میرسه. --کاهش اکتیویتی ها: کاهش فعالیت بازیکنان و خلوت شدن سرور-- ویرایش شده June 15, 2019 توسط JimHernandez .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 15, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 در 5 ساعت قبل، JimHernandez گفته است: پیشنهادتون بی جاست... میزان اکتیویتی ها خوبه و این مشکلاتی که شما میگی به فرد بستگی داره که چقد تلاش کنه برای مثال خبرنگار: شما برو دمه Cnn وایسا بگو news free اونوقت 99 درصد میگن /ad ما که اومد از روش بزن معلم مدرسه: این فکشن نقشش حیاتی هست و خودم تجربه حضور در اون رو دارم... باید بگم نقش این فکشن خیلی مهمه و از آنجایی تنوع مجوز ها بالاس میشه به راحتی میشه تو 1 هفته کارو تموم کرد ( باید بگردی تلاش کنی نه بیان دمه خونت بگن مجوز میخوایم ) یدک کش: :|| همه میدونن این فکشن به زبان ساده اکتیویتی مفت داره! چیزی که ریخته تو Temple > ماشین های رها شده. تاکسی: این فکشن بنظرم مشکل داره ولی خب اگه زرنگ باشی میتونی اکتیویتی جمع کنی هیتمن: من در این فکشن حضور نداشتم ولی از دوستام که میپرسیدم میگفتن اکتیویتی اش به حد نساب میرسه. --کاهش اکتیویتی ها: کاهش فعالیت بازیکنان و خلوت شدن سرور-- @JimHernandez بآ سلام خدمت شما. با عرض پوزش وقتی من این پست را گذاشتم از بروز شدن activity خبر نداشتم و بعدش خبر دار شدم و دیگر نتونستم پست را ویرایش کنم. Activity ها مناسب هستند. 1 به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 2, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 با سلام. رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده