BenyamiN ارسال شده در June 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2019 سلام خدمت بازیکنان و مدیریت @Ali محترم. طبق دیده های بنده در سرور های مختلف، شاهد این بودم که اکثر دستورات و غیره دارای محیط گرافیکی بودند. پیشنهاد بنده اینه که دستور هایی نظیر /stats /carinfo /fr دارای محیط گرافیکی بشن مخصوصا دستور stats و اگر بشه دستور /animlist را سازماندهی کرد که با کلیک بر روی هر name از anim سریع اون اجرا بشه خیلی خوب میشه تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 به نظر من باید Portable/ اول از همه درست بشه. نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BenyamiN ارسال شده در June 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۲۴ در 05:25، KimiaPunisher گفته است: به نظر من باید Portable/ اول از همه درست بشه. صد در صد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 2, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 با سلام. پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده