BenyamiN ارسال شده در June 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2019 سلام خدمت بازیکنان و مدیریت @Ali عزیز امیدوارم پیشنهادم براتون مفید باشه بنده پیشنهادی دارم که بشه از بانک وام گرفت. برای مثال بنده یک ماشین bullet دارم که sellback اون $1,115,000 هست و میام از بانک به همین مقدار وام میگیرم و یه مدتی هم دارم که قسط های این وام را بدم در این حین ماشین بنده غیر قابل فروش و غیر قابل معاوضه خواهد شد تا وقتی که وام را کامل پرداخت کنم. اگر نتونستم پرداخت کنم این ماشین از من take میشه. حالا می تونه وام بر اساس vehicle گرفته بشه یا بر اساس house به همین سادگی منتظر نظراتتون هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 سیستم وام باید طوری باشه که پول ها الکی به وجود نیان نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2019 از بانک وام بگیرید؟ دادن وام وظیفه Mayor است (فکر کنم این امکان در سرور وجود دارد ولی خب این فکشن معمولا خالیست) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 2, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 با سلام. رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده