Hajisnow ارسال شده در June 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده در فکشن ng ساب لیدر بودم اما وقتی که میلاد لیدر شد بنده باید به تعداد حضورم در فکشن به رنک اصلیم برگردم ولی ایشون من رنک 2 کردند حتی نگاه هم نکردند به ucp که ببینند من چند وقته اومدم داخل فکشن و سر خورد من رنک دو کردند و من دو سه روز رنک بودم و حتی چک نکردند که ببینید تاریخ ورود من به فکشن کی هستش و وقتی دیدم ایشون واکنشی نشان نمیدهند خودم به ایشون گفتم که من هنوز حتی یک هفته هم نشده اومدم داخل فکشن و دیدم که یک هو من رنک یک کردند جواب اشتباه و نا بلد بودن لیدر کی باید بده؟ خود ممبر باید قوانین به لیدر یاد بده؟ درخواست رسیدگی کامل به این موضوع دارم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): 1 به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2019 بسم الله الرحمن الرحیم دوست عزیز متاسفانه شما به جای کمک به فکشن فقط به دنبال درزی برای ایجاد شکایت هستید! این مضوع هماهنگ شده به @Meli بنده هنگام رنک دادن شما عدد 2 رو به جای 1 قرار دادم که متاسفانه اشتباه تایپی بوده. و خیلی سریع درست شد فکر نکن اشکالی به وجود اومده . چیزی اشتباه تایپی شده که سریع درست شد. متاسفم که به دنبال ریز ترین مشکلات از لیدرت هستی! یا حق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در June 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2019 @MiLaD021 دوست عزیز مطمئن هستین اشتباه تایپی بوده!! شما که داخل گیم یه چیز دیگه گفتین وقتین من گفتم که یک هفته نبودم رنک ۲ هستم بعد الان می یان اینجا میگین که اشباه تایپی بوده دروغ!! از @Meli درخواست هرچه سریع تر رسیدگی به اینشکایت دارم.با تشکر 1 1 به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2019 و بله باید بگم اشتباهی بوده غیر عمدی و سهوی که متاسفانه شکل گرفته ولی به هیچ صورت بر شما نفع بدی نداشته حتی یک دهم اشتباهیی بوده که بسیار کوچک هست و من جای معذرت خواهی نمیبینم چون رنک شما الان درست هست اگر اشتباهی میکردم که ایجاد اختلالی چیزی کنه خودمو مسعول میدونستم ولی واقعا فکر نکنم یه همچین چیز کوچیکی شکایت داشته باشه از شما یک سوال میپرسم چه چیزی باعث ناراحتی و شکایت شما شده ؟ حقتون خورده شده؟ دچار اختلال شدید؟ یا دیگه بازی نمیتونین کنین؟ یا قابلیت پلیس شدن از دست دادید؟ خطایی که الان درست شده شکایت داره ؟ وقتی خودت میدونی درست شده چرا شکایت کردی ؟ گفتم دلم خواسته این رنک دادم درستش نمیکنم ؟ یا سریع درست شد؟ قضاوت با خود مننجر یا حق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در June 8, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2019 این حرف های شما یعنی چی؟!!اشتباه کردید!! و سعی کردید اشتباه خود لاپوشونی کنید وصداش و در نیازید!!!و وقتی من گفتم سریع درستش کردید فکر کردید چون من زود تر از موعد رنک دو شدم خوشحال میشم صدا اشتباه شما در نمیارم؟ خیر اصلا اینطوری نیست درحرف های خودتون شما که میگید اشتباه تایپی بوده و به جای زدن یک دو زدید اصلا اشکالی نداره همه میتونن اشتباه کنند اما شمای که میکی میدونستی چرا همون لحظه من دوباره رنک یک نکردی و تو چت رادیو اعلام نکردی ولی سکوت کردی و صداش در نیاوردی فکر کردی کن راضیم من حتی یک روز صبر کردم که خود شما اشتباه درست کنید اما دیدم خبری نیست خودم دست به کار شدم و بهتون گفتم و وقتی این جریان اتفاق افناد سریع رنک یک کردید عجیبه والا درخواست کمی تفکرهمه با هم یکساننشما هم با این حرف هاتون سعی در گمراه کردن ماجرا داریدبا این سوال هاتون میخواید به کجا برسید؟ یعنی دوسدارید هرکاری میکنید ما هم شکایت میکنیم با سوال های گمراه کننده ادممنحرف میکنید اره از من خیلی چیزا کمشده چون فکر میکنن من با پارتی بازی زود تر زنک دو شدم شما لیدر شدید که فکشن جای برای عشق و حال خودتون ودوستاتون باشه پس رسیدگی یعنی چی باید در همه حال قوانین بلد باشید واگر اشتباهی کردید با معذرت خواهی اون درست کنید نه اینکه با جواب دادن سوال های بی ربط سعی در پیجوندن ماجرا دارید و بگذریم که این مدارک در USP بنده درج شده در سوال های خود شما موظف به درست انجام دادن کامل قوانین و مسولیت خود دارد و اینکه چه مشکلی برای من در بازی پیش اماده به شما ربطی نداره از منیجر محترم خواستار عدالت و قضاوت درست هستم که همه به سزای اعمال خود برسند که به جای عذر خواهی و پذیرش اشتباه خود با تندی و بدخلقی جواب ندهند شما اشتباه کردید نباید تاوان اشتباه شما من یا هرکس دیگه دهیم خودتان مسیول هستیدخیلی ها فکر میکنند که وقتی اومدن تو استف دیگه هرکاری خواستند میتوانند بکنند و با گرفتن یه سمت وجمع شدن با دوستاشون میتونن کیف و حال کنند و به بقیه ضلم و ستم کنند با رنک خود وهرکاری خواستند بکنند [ Haj_Snow ] به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2019 در 1 ساعت قبل، Hajisnow گفته است: و وقتی من گفتم سریع درستش کردید این اشتباه سریع درست شده و دیگر بنده جای اسپمی نمیبینم. اشتباهی که درست شده اگر مننجر محترم صلاح بدونن به بنده پیام میدن و جویا میشن دلیل این کارو . ( که براشون توضیح داده شده) و دیگر به شما هیچ ربطی ندارد! رنک شما در جای خودش محاصبه و داده میشه و همیشه همین گونه بوده. یا حق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajisnow ارسال شده در June 8, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2019 در 1 ساعت قبل، MiLaD021 گفته است: این اشتباه سریع درست شده و دیگر بنده جای اسپمی نمیبینم. این اشتباه شما درست نشد و شما سعی در لاپشونی ماجرا داشتید که وقتی خودم گفتم درست کردید مطمئن اگه خودم نمی گفتم رنک اصلی من را نمی دادید و رنک دو می ماندم در 1 ساعت قبل، MiLaD021 گفته است: اشتباهی که درست شده اگر مننجر محترم صلاح بدونن به بنده پیام میدن و جویا میشن دلیل این کارو . ( که براشون توضیح داده شده) و دیگر به شما هیچ ربطی ندارد! عجب !! ... اشتباه تو رو خودم درست کردم در 1 ساعت قبل، MiLaD021 گفته است: دیگر به شما هیچ ربطی ندارد! چرا به من ربطی نداره!!! این اشتباه رو من انجام دادین و به من ربط داره و تو چرا به خودت اجازه می دی به من توهین کنی. شما استف شدین که به وظایف خود درست عمل کنید عمل که نمی کنید هیچی درشکایت توهیین هم می کنی!!! این چه وعضشه به چه حقی اجازه توهین به من را می کنید درخواست اعدات و قضاوت درست در این توهیین هستم من نفهمیدم اول که خودت می گی رنک طبق uspداده شده الان در شکایت می گی دستت خورده من کدوم حرفت رو باور کنم دیگه جای بحث نمی ماند صبر می کنیم ت منیجر محترم پاسخگو این رفتار و کار شما باشد. [ Haj_Snow ] به ما نمی خوری ولی برامون شاید✌ ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLaD021 ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۱۸ در 09:52، Hajisnow گفته است: این اشتباه شما درست نشد و شما سعی در لاپشونی ماجرا داشتید که وقتی خودم گفتم درست کردید مطمئن اگه خودم نمی گفتم رنک اصلی من را نمی دادید و رنک دو می ماندم عجب !! ... اشتباه تو رو خودم درست کردم چرا به من ربطی نداره!!! این اشتباه رو من انجام دادین و به من ربط داره و تو چرا به خودت اجازه می دی به من توهین کنی. شما استف شدین که به وظایف خود درست عمل کنید عمل که نمی کنید هیچی درشکایت توهیین هم می کنی!!! این چه وعضشه به چه حقی اجازه توهین به من را می کنید درخواست اعدات و قضاوت درست در این توهیین هستم من نفهمیدم اول که خودت می گی رنک طبق uspداده شده الان در شکایت می گی دستت خورده من کدوم حرفت رو باور کنم دیگه جای بحث نمی ماند صبر می کنیم ت منیجر محترم پاسخگو این رفتار و کار شما باشد. در انتظار بن شما هستیم.... فقط ّFEnglish تو در همین حد که به UCP میگی USP . از همین طرز حرف زدنت سنت معلوم هست عزیزم. به لطف دوستان مدیریت مدارکی که بنده دادم در پی ام شخصی تحدید استف شما مجازاته دیگری جز بن در انتظار شماست یا حق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Hajisnow شکایت شما رد شد. توضیح: قبل از شکایت شما لیدر مورد نظر اشتباه خود را به من گزارش کردند و پاسخ دادم موردی ندارد. با تشکر. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده