Skinny ارسال شده در November 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 (ویرایش شده) تو فکر میکنی کی موند؟ اون روزا که فقط خودم پیش خودم میموند. خودم واسه خودم شعراشو بلند میخوند. خودم واس خودم نیرو کمکی بود. کی موند؟ #شایع ویرایش شده November 10, 2019 توسط TacTic 1 1 نقل قول نَوازَندِه آلاتِ قَتاله منو عَ درخت آدم عادیا بچین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در January 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2020 من همیشه فکر میکردم زندگیم یه تراژدیه ! اما تازه فهمیدم که یک کمدیه تلخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 اگه یبار معذرت خواهی کنی،بازم تکرارش میکنی و مدام معذرت میخای! مثل اینکه آجرای دیوار خونه خودتو یکی یکی بکشی بیرون! TommyShelby~ 1 نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 1 نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParhamTH ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره ، من کوچیک شدمو یادم موند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 Oooooooooooooo my Doooog Whats Up????????????????????? #BIG_Smoke نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 وقتی اوضاع خراب میشه همین مردم متمدن حاضرن همدیگه رو بخورن. باید قوانین و بشکنی تا به حقیقت پی ببری. جوکر 1 نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 رویاهامون بدون تلاش رویا میمونن از خودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 دلت برای چیزی که هیچ وقت نداشتی تنگ نمیشه Joker نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tyrant ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 ما رفیق صمیمیمونم رفیق صمیمی داشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در April 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2020 (ویرایش شده) صدتومن میدم @احمد_زوقی ویرایش شده April 13, 2020 توسط Grisly نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dogg ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 Sweet: یالا تپلی یالا تپلی تپلی Ryder: پا بزن آشغال Big smoke: تنها کاری که باید میردی این بود که قطار لعنتی رو دونبال کن Officer Tempeny: بعدن میبینمت کاررررررررلل 3 نقل قول Call The Cops When U See لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 ببینم تورو دیدمت برو نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 - عشقش مادرش... - نوکرتم! - عشقم مادرش... - دوسِت دارم! نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dogg ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 Capitan Price به Makarov توی COD:MW2 Enemy of My Enemy is my Friend دشمن دشمن من دوست منه. نقل قول Call The Cops When U See لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 (ویرایش شده) اگه دیوونم خودم هستم! if i'm crazy i m on my own ویرایش شده June 20, 2020 توسط mohammadgolbahar :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۸/۳/۱۳ در 23:14، AliAgent گفته است: -پا بزن اشغال یادش بخیر. من همیشه جلوتره اون میرفتیم ولی اون همیشه میگفت پا بزن آشغال. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 "YOU SAW A STUPID PERSON IN MY EYES, BUT I HAVE TO TELL YOU IT WAS YOUR OWN REFLECTION" تو توی چشمام یه آدم احمق رو دیدی ولی باید بهت بگم که اون انعکاس خودت بود Tupac Shakur- نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 24 دقیقه قبل، EAZY گفته است: "YOU SAW A STUPID PERSON IN MY EYES, BUT I HAVE TO TELL YOU IT WAS YOUR OWN REFLECTION" تو توی چشمام یه آدم احمق رو دیدی ولی باید بهت بگم که اون انعکاس خودت بود Tupac Shakur- نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 رییس موش ها یه موشه ولی کوچک ترین عضو دسته شیر ها یه بچه شیره نتیجه : خرد جمع بزرگان نه بزرگ جمع خردان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 29, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 نقل قول I'll have two number 9s, a number 9 large, a number 6 with extra dip, a number 7, two number 45s, one with cheese, and a large soda نقل قول I'm not fat I'm big boned نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 DADA POL MEDE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 حرف ها همه سنگین نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 نمیتونی چیزیو از تو چشام بخونی چیزی که پشت چشامه مهمه نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sahabseo ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 موفق شدنِ ما یک در میلیونه! - پس هنوز امیدی هست... Chicken Run نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.