FareWell ارسال شده در May 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2019 (ویرایش شده) همسايه عوضیمون ساعت دونصف شب با مشت ميکوبه به ديوار . . . . حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم ” شیپور ” تمرين ميکردم. ملت دیوونه شدنا !! ویرایش شده May 31, 2019 توسط NiMaAA بد تایپ کرده بودم 1 2 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 هیچ وقت زنارو دسته کم نگیرین ? تنها موجوداتی هستن که بچه را تبدیل به مرد… و مرد را تبدیل به بچه می کنند ? همین الان همسایه بغلیمون با ۳۰ سانت سیبیل داشت به زنش میگفت جوجویه من شب ظلفالو خودم میشولم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 از حیف نون میپرسن بابات چطور مرد؟ میگه: از پشت بام افتاد رو کولر،کولر شکست افتاد رو ایوون،ایوون خراب شد افتاد روی گلخونه ،گلخونه خراب شد … دیدیم همینجور پیش بره خونه خراب میشیم ؛ رو هوا با تفنگ دو لول زدیمش! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 امروز به یه پیرزنه کمک کردم بعد اینکه تموم شد گفت ننه ایشالاه بری تایلند دمش گرم خیلی اهل دل بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 آقا میگن خدا هرکسیو دوس داره مشکلات بیشتر سر راهش میزاره اینجوری که من حساب کردم خدا دیوونه منه !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 وقتی پشت آیفون می پرسی : کیه؟ ۹۵% مردم میگن باز کن ۵% باقیمونده هم میگن : منم هیچکس جواب درست نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 معلم ریاضی : چرا ریاضی نخوندین؟ بچه ها : امتحان عربی داشتیم معلم عربی : چرا عربی نخوندین؟ بچه ها : امتحان ریاضی داشتیم و اینگونه بود که ما دیپلم گرفتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 روغن نارگیل اگه خوب بود موهای خودِ نارگیل اونجوری نبود ! شبیه پشم گوسفنده والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 پسر : کجا میری ؟ دختر : میرم خودکشی کنم پسر : پس چرا اینقد آرایش کردی ؟ دختر : آخه فردا عکسم تو روزنامه ها چاپ میشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 این چند روزه بس که با کامپیوتر کار میکنم قاط زدم امروز قوری از دستم افتاد کف آشپزخونه کثیف شد داشتم دنبال ctrl+z میگشتم) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 دقت کردین وقتی یکی میره خارج اولین کاری که میکنه گرفتن عکس با شلوارک تو خیابون هستش ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 به جعفر ميگن: صد هزار تومن بهت بدن به خودت فحش ميدي؟ جعفر ميگه: 20 تومن ديگه بذار روش،خداشاهده مرده و زنده واسه خودم نمیذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 وزیر دفاع عربستان : بعد از یمن ایران را هم سر جایش خواهیم نشاند پاسخ مدیر عامل سایپا: به شرافتم قسم اگر تیری از عربستان به ایران برسد در عرض 48 ساعت نمایندگی فروش پراید را در عربستان تاسیس میکنیم و جاده هایتان را با خونتان رنگین میکنیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 دانشجویی بدون گفتن بسم الله شروع به غذا خوردن میکنه شیطان باهاش هم سفره میشه یک ماه میگذره دانشجو بازم میخواست غذا بخوره که شیطان ظاهر میشه و میگه جان مادرت یا بسم الله بگو یا امشبو دیگه املت نزن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 انصافا خارجيا چطور ميخوان زبون مارو ياد بگيرن ... ها= بله ها=چى ها=تعجب ها=چى ميگى ها=تأييد حرف ها=برو خودتى ها=خوشمون اومد ها ها ها= خوشحالى ها= چيه نيگا ميکنى ؟؟ من موندم چجوری خودمون یاد گرفتیم 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 چند روزه میرم بدنسازی ، به جای آهنگ خارجی جواد یساری میزارن تو باشگاه️ همش فکر میکنم به جای عضله، سیبیلام داره در میاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 دیروز رفتم رستوران گفتم ببخشید آقا جوجه دارید؟ گفت بله، گفتم بهش آب و دونه بدید نمیره تا آخر خیابون با لنگه کفش دنبالم کرد بی جنبه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 به بابام گفتم میخوام برم سمت گیاهخواری ! نظرت چیه ؟! بابام : آفرین پسرم خیلی هم خوبه مگه تو چیت از بـُز کمتره پدر نیست که، کوه محبته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 آرزو میکنم پول توکیفتون مثل ابروهاتون وسیبیلاتون باشه تا برمیدارید فرداش دراومده باشه خداییش آرزوی قشنگی کردما آمینو بلند بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 به بابام گفتم بابا تو که نمیزاری کولرو روشن کنیم چرا کولر خریدی اخه کولر خاموش به چه درد میخوره؟ چی جواب داده باشه خوبه؟ گفت تو هم به هیچ دردمون نمیخوری هیچ استفاده ی مفیدی ما ازت ندیدیم یعنی میگی نباید نگهت دارم؟ عاقا من قانع شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2019 یارو واسه ماهیگیرى نارنجك میندازه تو رودخانه یه مشت ماهى ریز میاد روآب میزنه زیرگریه میگه الهى بمیرم زدم تو مهد كودكشون؟ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2019 (ویرایش شده) پسره به مادرش گفت با اين قيافه ترسناكت چرا اومدی مدرسه؟ مادر گفت غذاتو نبرده بودی،نميخواستم گرسنه بمونی.پسر گفت ای كاش نمیومدی تا باعث خجالت و شرمندگي من نشی... همیشه از چهره مادرش با یک چشم خجالت میکشید.. چندسال بعد پسر در 1شهر ديگه دانشگاه قبول شد و همون جا کار پیدا کرد و ازدواج كرد و بچه دار شد. خبر به گوش مادر رسيد .مادر گفت بیا تا عروس و نوه هامو ببینم.اما پسر میترسید که زنش و بچش از ديدن پیرزن یه چشم بترسن.. چند سال بعد به پسره خبر دادن مادرت مرده .. وقتی رسید مادر رو دفن کرده بودن و فقط 1 يادداشت از طرف مادرش واسش مونده بود : پسره عزيزم وقتی 6سالت بود تو 1تصادف 1چشمتو از دست دادی،اون موقع من 26سالم بود و در اوج زیبایی بودم و بعنوان 1مادر نميتونستم ببينم پسرم 1چشمشو از دست داده واسه همين 1چشممو به پاره تنم دادم،تا مبادا بعدا با ناراحتی زندگی كنی پسرم .مواظب چشم مادرت باش .. اشك در چشمهای پسر جمع شد.. ولی چه دیر... ویرایش شده June 6, 2019 توسط DevilScream 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilScream ارسال شده در June 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2019 دقت کردین وقتی یکی میره خارج اولین کاری که میکنه گرفتن عکس با شلوارک تو خیابون هستش ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۱۰ در 20:31، NiMaAA گفته است: همسايه عوضیمون ساعت دونصف شب با مشت ميکوبه به ديوار . . . . حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم ” شیپور ” تمرين ميکردم. ملت دیوونه شدنا !! عجب ادمیه نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۱۳ در 15:33، Diamoond258 گفته است: هیچ وقت زنارو دسته کم نگیرین ? تنها موجوداتی هستن که بچه را تبدیل به مرد… و مرد را تبدیل به بچه می کنند ? همین الان همسایه بغلیمون با ۳۰ سانت سیبیل داشت به زنش میگفت جوجویه من شب ظلفالو خودم میشولم باشد که رستگار شوید. نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.