UnSolved ارسال شده در سهشنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:38 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: واقعا حرفی ندارم، مدارکتون نمیدونم چیه و دلیل بنتون نمیدونم چیه، من اصلا خودم روی اکانت نیستم و اکانت دست یکی از دوستامه، این اولین بار نیست که بن های این شکلی میخورم ولی بخاطر ارزون بودن گلد انبن زیاد پیگیری نمیکردم و واقعا از این وضعیت خسته شدم، الان گلد انبن طوری نیست که بگی بزار چندتا سی ام دی بزنن دلشون خوش باشه، به دلیل اینکه شکی در رابطه با چیت نداشتن فرد روی اکانت ندارم، در صورت رد شدن این شکایت بنده دیگر انبن نخواهم کرد و این موضوع از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد چون بنده پولمو از توی جوب پیدا نکردم که بخوام برای هر بن ۷۰کا گلد رو حروم کنم! حداقل کاش چک پیسی کنید و بن کنید که بن کردنتون به حق باشه از مسئولین مربوطه تقاضای به حق تصمیم گرفتن رو دارم نه از روی احتمالات تصمیم گرفتن! تا اونجایی که من میدونم شما فقط دارید بخاطر سوابق انقدر راحت بن میکنید به هر حال قصدی برای توهین و تمسخر ندارم و فقط متقاضی اجرا شدن حق هستم. یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/UnSolved 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77095-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-paul/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در سهشنبه در 23:20 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 23:20 با سلام و درود؛ @UnSolved شکایتِ شما درحالِ برسی اَست لطفا صبور باشید... اَدمینِ عزیز @PaulWalker تا 24 ساعته آینده مدارک و دفاعیه خود را ارسال کنید. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77095-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-paul/#findComment-826069 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaulWalker ارسال شده در چهارشنبه در 13:08 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:08 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم 17 ساعت قبل، UnSolved گفته است: واقعا حرفی ندارم، مدارکتون نمیدونم چیه و دلیل بنتون نمیدونم چیه متاسفانه شما نمی توانید قبول کنید که در باس ایونت از نرم افزار تقلب به صورتی استفاده کردید که حتی یک پلیر با لول 1 هم متوجه شده بود. 17 ساعت قبل، UnSolved گفته است: من اصلا خودم روی اکانت نیستم و اکانت دست یکی از دوستامه به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود. برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید) 17 ساعت قبل، UnSolved گفته است: در صورت رد شدن این شکایت بنده دیگر انبن نخواهم کرد و این موضوع از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد وقتی شما در سرور آرساکیا رجیستر میکنین و در آن بازی می کنید، یعنی با آگاهی کامل قوانین را مطالعه کرده و از قوانین مجموعه پیروی میکنید. در هر جای دنیا و هر گیم آنلاینی یک سری قوانین وجود دارد که اگر از آن پیروی نکنید، موجب مجازات شدن شما می شود چه در بازی و چه در واقعیت در ضمن صمیمانه منتظر شکایت شما هستیم. 17 ساعت قبل، UnSolved گفته است: تا اونجایی که من میدونم شما فقط دارید بخاطر سوابق انقدر راحت بن میکنید امیدوار بودم به عنوان شخصی که لول 118 در مجموعه داره درباره ی قوانین آگاه بودید. 17 ساعت قبل، UnSolved گفته است: بن کردنتون به حق باشه متاسفانه تصمیم گیری اینکه محرومیت شما حق هست یا باطل رو ندارید. تا جواب مسئول محترم صبور باشید و پیامی در این شکایت قرار ندهید. ویرایش شده چهارشنبه در 13:09 توسط PaulWalker 2 My Account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77095-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-paul/#findComment-826692 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در چهارشنبه در 22:13 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:13 با سلام و درود؛ @UnSolved شکایتِ شما درحالِ برسی اَست لطفا صبور باشید... Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77095-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-paul/#findComment-827277 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Permanent ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل درودِ مجدد؛ @UnSolved شکایتِ شما برسی شد و به نتیجه رسیدیم که شما قوانینِ زیر را رعایت نکردید و موجب محرومیتِ شما شده اَست. نقل قول . تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) مجازات حسابهای کاربری با سطح کمتر از 5 مستقیماً محرومیت دائم حساب کاربری خواهد بود. در صورت استفاده از تقلب جهت آزار و اذیت بازیکنان، ساختن حساب کاربری جهت استفاده از تقلب و تقلب های آسیب رسان به خود سرور مجازات محرومیت IP و یا HWID اعمال خواهد شد. نمونههایی از تقلب: - نرمافزارهایی که در نحوه تیراندازی بازیکنان تغییراتی را هرچند ریز ایجاد کنند (aimbot، norecoil/nospread، rapidfire و...) - نرمافزارهایی که به شما امکان می دهد سایر بازیکنان را از فواصل دور یا از پشت دیوارها ببینید (wallhack و...) - نرمافزارهایی که در سرعت بازی، لوازم جانبی وسایل نقلیه، رنگ و مقاومت آنها تغییر ایجاد کنند (speed hack، acceleration hack، drift mods، repair mods، airbrake و...) - نرمافزارهایی که به بازیکنان این امکان را می دهد تا سریعتر بدوند، تلپورت کنند، بلندتر بپرند، از دیوارها بالا بروند و از انیمیشن هایی که در بازی ساخته نشده استفاده کنند (teleport hack، prototype، parkour، flying cheats، jump cheats و...) - نرمافزارهایی که به شما در یافتن آیتمهای مخفی در مسابقات ویژه کمک می کنند. - سایر نرمافزارهایی که در خود بازی و محیط آن ساخته نشده اند. در ۱۴۰۴/۴/۲۴ در 23:08، UnSolved گفته است: در صورت رد شدن این شکایت بنده دیگر انبن نخواهم کرد و این موضوع از طریق پلیس فتا پیگیری خواهد شد از این پس پیش هرکس و هرجا میتوانید شکایت خود را ثبت کنید. عملکرده اَدمینِ مربوطه صحیح بوده اَست. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/77095-%D8%A8%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%AA-paul/#findComment-828529 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده