رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاهبرداری-Ali.Slark

GSSaeed

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: GS.Saeed.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Ali.Slark.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:

• توضیحات: ایشون دو روز پیش از من پول خواستن و گفتن که بهشون هر چقدر بدم 1 تا 2 ساعت دیگه دو برابرش رو بدم میده و من هم 25k بهشون دادم گفت امروز میدم بهت. فرداش از ایشون پولم رو خواستم حتی گفتم همون 25k رو بهم پس بدن ولی ندادن و گفتن که منو یادشون نمیاد و از دستور /jobs استفاده کنم :| البته نمیدونم اشتباه کردم یا نه گفت 23k دادم تو عکس هم فک کنم نیوفتاده باشه ولی گفت آخر گفت خودش اوکی 25k

• مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8361622642/SCREEN.zip.html

شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اضافه کنم که این قرض نیست بلکه به من گفت که ظرف ۱ تا ۲ ساعت میتونه دو برابر پول رو به من برگردونه

درضمن ایشون کلا کلاهبرداری تشریف دارن زمانی که داشتم ازشون پولمو درخواست میکردم متوجه شدم ایشون داره ماشین شخصی رو میگیره ولی دو روز بعد میخواد پولشو بده که من وقتی در اون لحظه ازشون پولمو خواستم whisper دادن گفتن هیس ساکت شو و خفه شو!

البته این معامله خداروشکر انجام نشد و در آخر ایشون هم بخاطر این که معامله رو به حق خراب کردم فحاشی کردن که مدارک رو درصورت نیاز ارسال میکنم.

همچنین ایشون منو تهدید به /report کردن که امیدوارم به حق پیگیری بشه همشون.

شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام خدمت شاکی محترم.

شکایت شما پذیرفته شد و بازیکن مورد نظر مجازات میشود.

+بسته شد

Easy.png

𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...