GSSaeed ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون دو روز پیش از من پول خواستن و گفتن که بهشون هر چقدر بدم 1 تا 2 ساعت دیگه دو برابرش رو بدم میده و من هم 25k بهشون دادم گفت امروز میدم بهت. فرداش از ایشون پولم رو خواستم حتی گفتم همون 25k رو بهم پس بدن ولی ندادن و گفتن که منو یادشون نمیاد و از دستور /jobs استفاده کنم البته نمیدونم اشتباه کردم یا نه گفت 23k دادم تو عکس هم فک کنم نیوفتاده باشه ولی گفت آخر گفت خودش اوکی 25k • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8361622642/SCREEN.zip.html شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GSSaeed ارسال شده در May 26, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 اضافه کنم که این قرض نیست بلکه به من گفت که ظرف ۱ تا ۲ ساعت میتونه دو برابر پول رو به من برگردونه درضمن ایشون کلا کلاهبرداری تشریف دارن زمانی که داشتم ازشون پولمو درخواست میکردم متوجه شدم ایشون داره ماشین شخصی رو میگیره ولی دو روز بعد میخواد پولشو بده که من وقتی در اون لحظه ازشون پولمو خواستم whisper دادن گفتن هیس ساکت شو و خفه شو! البته این معامله خداروشکر انجام نشد و در آخر ایشون هم بخاطر این که معامله رو به حق خراب کردم فحاشی کردن که مدارک رو درصورت نیاز ارسال میکنم. همچنین ایشون منو تهدید به /report کردن که امیدوارم به حق پیگیری بشه همشون. شاعر میگه : اون موقع که تو موز بودی ما ... ... محل بودیم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در June 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2019 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما پذیرفته شد و بازیکن مورد نظر مجازات میشود. +بسته شد 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده