Xtreme ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام ایشون منو به خاطر Cheat بن دادن غافل از اینکه من با لانچر اومدم لطفا اول یه /Launcher [id] بزنید بعد بن کنین و الان درخواست آنبن دارم... مربوط به پست پایین باید بگم که Luancher شما Auto-Update داره و احتمال زدن چیت 2 درصده و من از هیچگونه چیتی استفاده نکردم و به جای اینکه پستم رو پاک کنین یا آنبنم کنید یا یه دلیل یا مدرک منطقی بیارید که بنده چیت زدم | لانچر دارای Auto-Update است و پس از یک بار نصب کردن آن دیگر نیازی به دانلود نسخه جدید نیست، زمانی که برنامه را باز می کنید در صورت وجود آپدیت آن را دانلود خواهد کرد و برای شما قرار خواهد داد. | آنتی چیت بسیار قدرت مند. (2% شانس Cheat زدن) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 با عرض سلام و پوزش. • شکایت شما پذیرفته شد و ادمین مورد نظر AV دریافت کرد. • لطفاً برای رفع محرومیت خود در تاپیک "درخواست رفع محرومیت (Unban)" فرم پر کرده و درخواست رفع محرومیت کنید: • بسته شد • 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده