Ehsan031 ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایونت duel بوده و من با ایشون duel میدم بعد ایشون کشته میشوند و اخر جان من میشود که ناگهان بعد چند ثانیه من میمیرم قبلش به ایشان گفته بودم که بهم جون بده که نمیرم حتی در هنگام مردن ایدیمو دادم که منو به ایونت برگردونه اما اینکارو نکرد در عکس کاملا معلومه شاهدمم کاملا دیده که کی برنده بوده و بعد ایونت ایشون برنده رو معلوم میکنن و از سرور سریعا خارج میشوند. از مدیریت محترم سرور میخواهم که اقدامات مربوطه را با شخص خاطی لحاظ کنند. ممنون. یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): ______________________ Just Life ______________________ Best ______________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiw ارسال شده در May 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 سلام خدمت شاکی محترم. متاسفانه مدارک ارسالی شما کافی نیست! 24 ساعت فرصت دارید مدارک کامل تری ارسال کنید (در غیر این صورت شکایت رد میشود) 2 Try and fail, but never fail to try لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehsan031 ارسال شده در May 24, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2019 شاهد هست ______________________ Just Life ______________________ Best ______________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wissty ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۳ در 19:42، ehsannopo گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایونت duel بوده و من با ایشون duel میدم بعد ایشون کشته میشوند و اخر جان من میشود که ناگهان بعد چند ثانیه من میمیرم قبلش به ایشان گفته بودم که بهم جون بده که نمیرم حتی در هنگام مردن ایدیمو دادم که منو به ایونت برگردونه اما اینکارو نکرد در عکس کاملا معلومه شاهدمم کاملا دیده که کی برنده بوده و بعد ایونت ایشون برنده رو معلوم میکنن و از سرور سریعا خارج میشوند. از مدیریت محترم سرور میخواهم که اقدامات مربوطه را با شخص خاطی لحاظ کنند. ممنون. یا حق • مدارک (فیلم یا عکس): سلام دوست عزیز ، بنده از مردن شما اطلاعی نداشته ام و بعد از اتمام ایونت شما Report دادید. حتما که 100 درصد همین هست قبل تیر شما من تیر زدم و شما دمیج خوردید و بعد چند ثانیه مردید. بازم از مشکل پیش امده معذرت میخوام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در May 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2019 شکایت شما رد شد. به دلیل عدم ارسال مدارک کافی. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده