رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

PoRKyPig.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

JaHaD.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:  الله

• توضیحات: سلام و درود و عرض ادب و خسته نباشید به ادمین های سرور آرساکیا گیم 

من امروز واس تست اقلیت متوسط  TRM حضور پیدا کردم و قابل توجه باشه که قبل از تست لیدر مشخص شده در پیام فروم به من پیامک داده بود که اعلام حضور کن و من در سرور به ایشون کال دادم گفتن در این تایم بیا به هوس مشخص شده و تست رو بده ، من هم قبل از تست گفتم که هنوز امتحان شروع نشده برم یکم از فروم قوانین رو بخونم بعد که تایم تست رفتم من فراموش کار ، بدون توجه به اینکه فروم ببندم رفتم سرور و تست شروع شد و تا وسط تست رفته بودیم که ایشون پیام دادن که ادمین مربوطه گفتن شما دارید تقلب میکنید در حالی خود ایشون گفتن که فروم شما روی صفحه قوانین عمومی دسته متوسط است و من رو ریجکت کردن در حالی که صفحه فروم من در بخش گفته شده بود و من در   10 سوال اول تست رو جواب میدادم که مربوط به  قوانین عمومی کل سرور است پس  تا اینجا تست هیچ نوع تقلبی انجام نشده است و بگم که اصلا قابلیت اینکه با یک گوشی و با یک  IP بتوان هم در سرور و هم در فروم آنلاین بود وجود نداره و هیچ نوع سوءاستفاده یا اینکه تقلب صورت نگرفته و ایشون گفتم و توضیح دادم ایشون گفتن ریپورت بدید یا اینکه شکایت کنید 

در صورت تایید و  قبول شدن شکایت هیچ مجازاتی واسِ لیدر خاتی در نظر گرفته نشود بلکه فقط من به تست برگردم و تست رو از اول بدون هیچ نوع حتی تقلبی که این بار هم انجام نشد انجام نمیدم 

• مدارک (فیلم یا عکس): خداوند متعال شاهد است.

----------------------------------------------------------------

با تشکر از

@LiN

• هاها 1

:ME MrBic.pngd14e16_25102.png

24c612_2520250512-155105.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76598-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-jahad/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام توضیحات و مدارک خدمت آقای @LiN فرستاده شد. با تشکر.

کلیک

ExtremeLaElite
JaHaD.png

Rockey.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76598-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-jahad/#findComment-821373

باسلام

شکایت شما رد شد.

با عرض پوزش ایشون دیگر در تیم حضور ندارند، اما مدارکی از اینکه شما هنگام تست در حال دیدن قوانین بوده اید ارسال گردیده است.

موفق باشید.

LiN.pngNumberOne Family                                                                                                                          

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/76598-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-jahad/#findComment-830224

• LiN قفل شد، باز شد و قفل شد در موضوع
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...