رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

جعل مدارک و شکایت از بنده!!!-Haj_snow

AliAgent

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %28S%29Ali%28S%29.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %5BH%5Daj_%5BS%5Dnow.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---

• توضیحات: با سلام. ایشون یک شکایت از بنده کردند (فقط به خاطر اینکه من ازشون به حق شکایت کردم و قبول شد و ایشون هم به قول معروف لج کردند که اصلا مهم نیست و مطمعنم پشیمون خواهند شد)

همانطور که مشاهده کردید 4 مدرک گذاشتند و هماطور که در مدرک پایین مشاهده خواهید کرد این مدرکشون جعلیست و در  این و این مدرک من HP شونو تا جایی که دفاع از خود حساب میشه کم کردم این عکس کاملا از اون فیلم جداست و هر کدام یک وانت جداگونه بودند Smv یک هاستر هستند و با CMD خودشون رو ازاد کرده و دوباره وانتد گرفتند (فیلم هایی که هاج اسنو گذاشتند مربوط به دومین بایست که ایشون وانتد گرفتند) و من ایشون رو نکشتم اما در عکسی که گذاشتند مال اولین بار که وانتد گرفتند بود که ایشون رو کشتم به علت دفاع از خود. همانطور که در قوانین عمومی سرور هست (جعل و ساخت مدارک تقلبی به شدت ممنوع می باشد (مجازات: 30 روز محرومیت)) امیدوارم مثل همیشه این شکایت به حق داوری شود. ممنون 

• مدارک (فیلم یا عکس): دفاع از خود واقعی و کیل کردن وانتد نامربوط به PD ادعای جعلی ایشون مبنی بر کشتن Smv توسط بنده در این زمان (دقت کنید اخر فیلم Smvوانتد خودشو پاک کرد اصلا)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت شاکی محترم.

اگه ادعای ساختگی بودن مدارک رو دارید روی گزینه ی گذارش دادن (بالای پست مورد نظر) کلیک کنید 

ولی اگه منظور شما این هست که مدارک به موضوع شکایت ربطی نداره باید با لیدر خودتون صحبت کنید تا در صورت نیاز شکایت رو رد کنند.

*بسته شد*

• ناراحت 1

Try and fail, but never fail to try 

Salatin.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...