MeTi ارسال شده در April 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2017 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و خسته نباشید. ببخشید من در مسابقه پینتبال بودم که به اقای HeineKen گفتم ایم خودشم میدونه که گفتم ولی اقای علی بن کرد گفت Tohmat Be Admin • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8291970334/sa_mp_070.png ویرایش شده April 13, 2017 توسط MeTi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 زمان برای پاسخ گویی به شکایت را دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimkat ارسال شده در April 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2017 (ویرایش شده) توضیحات : دوست عزیز شما به من توهمت ایم زدین که در عکس پایین قابل مشاهده می باشد مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده April 15, 2017 توسط ALiTR ایم 工长长丫凵丂卂? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2017 ادمین Ali TR مدارک کافی نیست، مدارکی مبنی بر اینکه شما ایشان را کشتید در پیام خصوصی ارائه دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeTi ارسال شده در April 16, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2017 ببخشید شما من و کیل ندادین که بگم ایم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در April 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2017 درود! شکایت شما رد شد. ( کارِ ادمین مورد نظر صحیح بوده). بسته شد، با تشکر دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده