Abdollah ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض درود و خسته نباشید خدمت شما عزیزان, شکایتی شده بود از بنده مبنی بر اینکه فحاشی کردم لذا که فحاشی از جانبه دو طرف در محیط شخصی بوده و باید شکایت رد بشه, در هنگام رخ دادن این بحث بنده ریپورت داده بودم و @OLYMPIA عزیز شاهد این قضیه بودن, لذا چون بنده هم کوتاهی نکردم و وارد بحث شدم گفتن که نمیشه ایشون رو مجازات کرد چون بحث دو طرفه بوده و ریپورت رو بستن, در طی شکایت به دلیل عوض شدن های مکرر مسئول رسیدگی به شکایات بنده با آقای "OLYMPIA" مدارک رو برای تمامی ادمین ها فرستادیم, در آخر مسئول رسیدگی به شکایتی که از من شده بود @Arda عزیز بود که مدارک رو براشون فرستادیم توضحیات لازمه هم داده شد و در حال پیگیری بودن, لذا آقای @Semtex بدون هماهنگی با مسئولی که در حال رسیدگی به شکایت از بنده بود اومدن و منو مجازات کردن, درخواست دارم در صورت تایید این مشکل پیش اومده بنده رو رفع محرومیت کنید و تاریخچه محرومیت رو نیز پاک کنید, با سپاس فراوان. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 با سلام خدمت شما از اونجایی فحاشی در تلفن بوده است و شما هم مدرک ارائه نداده اید از توهین هایه بازیکن مربوطه تا اینجا توهین ۱ طرفه به حساب می اید و اینکه شما از ریپورت استفاده کرده اید که توهین صورت گرفته در تلفن بوده یعنی چی؟ یعنی ادمین نمیتونه ثابت کنه که فرد با کی در حال صحبت بوده است هماهنگی لازم صورت گرفته است و @ZakharAsli عزیز در جریان قرار گرفته اند و اینکه پاسخ دهی اولیه شکایت دست بنده بوده و برای یه سری مشکلات از بنده وظیفه رسیدگی به شکایت گرفته شد و دوباره پس داده شد پس مشکلی نمیبینم به هر حال منتظر پاسخ پاسخگو شکایت هستیم موفق باشید 4 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-818539 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abdollah ارسال شده در July 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 (ویرایش شده) با عرض درود مجدد و وقت به خیر اینجوری که معلومه شما به درستی مدارک ارائه شده رو چک نکردید, در مدارکی که شخص خاطی گرفتن کاملن مشخصه که دارن پشت تلفن در چه ساعتی با کی حرف میزنن, لذا مدارکی که ما برای دفاعیه فرستادیم هم نیز مشخصه ایشون طرف کلامشون چه کسی و در چه زمانی هستش, مدارک هم 2 بار هم برای شما و هم برای دیگر ادمین های مسئول فرستاده شده. بنده هم مقصر این نیستم که مسئول رسیدگی به شکایات مکرر عوض میشه, شما اون وقتی که مسئول رسیدگی به شکایت بودین پرونده رو پیگیری کامل نکردین و شکایت باز موند که @Arda عزیز در حال رسیدگی بودن و توضیحات و مدارک کامل هم به ایشون داده شد, شما نمیتونید دو مرتبه و بدون هماهنگی بیاید بنده رو بن کنید, توضیحات لازمه داده شده مدارک هم نیز ارائه شده, حالا باید منتظر پیگیری و نتیجه نهایی از طرف مسئول ادمین عزیز باشیم, اوقاتتون به کام بدرود. (در صورت لزوم مدارک گرفته شده توسط ادمین شاهد ماجرا @OLYMPIA نیز براتون ارسال میشه) ویرایش شده July 10 توسط Abdollah Typo thing لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-818571 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 1 ساعت قبل، Abdollah گفته است: با عرض درود مجدد و وقت به خیر اینجوری که معلومه شما به درستی مدارک ارائه شده رو چک نکردید, در مدارکی که شخص خاطی گرفتن کاملن مشخصه که دارن پشت تلفن در چه ساعتی با کی حرف میزنن, لذا مدارکی که ما برای دفاعیه فرستادیم هم نیز مشخصه ایشون طرف کلامشون چه کسی و در چه زمانی هستش, مدارک هم 2 بار هم برای شما و هم برای دیگر ادمین های مسئول فرستاده شده. بنده هم مقصر این نیستم که مسئول رسیدگی به شکایات مکرر عوض میشه, شما اون وقتی که مسئول رسیدگی به شکایت بودین پرونده رو پیگیری کامل نکردین و شکایت باز موند که @Arda عزیز در حال رسیدگی بودن و توضیحات و مدارک کامل هم به ایشون داده شد, شما نمیتونید دو مرتبه و بدون هماهنگی بیاید بنده رو بن کنید, توضیحات لازمه داده شده مدارک هم نیز ارائه شده, حالا باید منتظر پیگیری و نتیجه نهایی از طرف مسئول ادمین عزیز باشیم, اوقاتتون به کام بدرود. (در صورت لزوم مدارک گرفته شده توسط ادمین شاهد ماجرا @OLYMPIA نیز براتون ارسال میشه) سلام دوباره اول اینکه مدارک به صورت کامل توسط بنده رسیدگی شد و پاسخ شکایت داده شد مدرک شخص خاطی نشان دهنده زبان ناپسند شما هست و مدارکی از توهین ۲ طرفه دیده نمیشه و نکته دوم ما به شما ۲۴ ساعت زمان دادیم که مدارکی از طرف خود شما ارسال شود نه از طرف ادمین و یک نکته ای که طی برسی مجدد متوجه شدم شما ریپورتی ندادید و ادمین خاطی خود خواسته درحال چک کردن بازیکن بودن که باز هم از نظر بنده درست نیست چرا که فرقی نمیکند شما باید خودتون مدارک ارسال کنید و پی رو حرف شما که میگین مقصر نیستید پاسخگو ها تغییر پیدا میکنند این حرفتون درسته و قبول دارم ولی این مورد مد نظر داشته باشید ما به دنبال رسیدگی زود تر به امورات سرور و همچنین بازیکنان هستیم و شکایت مدت خیلی زیادی بود که درحال برسی بود و با یک بازبینی پاسخ داده شد و اینکه ما نمیتونیم صبر کنیم شمارو داخل بازی ببینیم و به دلیل زبان ناپسندی که انجام دادید باهاتون هماهنگ باشیم برای مجازات کردن چرا که تمامی کار هایه ما باید برای تمامی پلیر ها یکسان باشد و فرقی نذاریم نکته دیگری نیست موفق و موید باشید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-818666 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abdollah ارسال شده در July 10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 28 دقیقه قبل، Semtex گفته است: سلام دوباره اول اینکه مدارک به صورت کامل توسط بنده رسیدگی شد و پاسخ شکایت داده شد مدرک شخص خاطی نشان دهنده زبان ناپسند شما هست و مدارکی از توهین ۲ طرفه دیده نمیشه و نکته دوم ما به شما ۲۴ ساعت زمان دادیم که مدارکی از طرف خود شما ارسال شود نه از طرف ادمین و یک نکته ای که طی برسی مجدد متوجه شدم شما ریپورتی ندادید و ادمین خاطی خود خواسته درحال چک کردن بازیکن بودن که باز هم از نظر بنده درست نیست چرا که فرقی نمیکند شما باید خودتون مدارک ارسال کنید و پی رو حرف شما که میگین مقصر نیستید پاسخگو ها تغییر پیدا میکنند این حرفتون درسته و قبول دارم ولی این مورد مد نظر داشته باشید ما به دنبال رسیدگی زود تر به امورات سرور و همچنین بازیکنان هستیم و شکایت مدت خیلی زیادی بود که درحال برسی بود و با یک بازبینی پاسخ داده شد و اینکه ما نمیتونیم صبر کنیم شمارو داخل بازی ببینیم و به دلیل زبان ناپسندی که انجام دادید باهاتون هماهنگ باشیم برای مجازات کردن چرا که تمامی کار هایه ما باید برای تمامی پلیر ها یکسان باشد و فرقی نذاریم نکته دیگری نیست موفق و موید باشید درود مجدد خدمت شما تاپیک شکایت کامل و واضح مشخصه، شما فقط یک مرحله شکایت که مدارک شخص خاطی بوده رو بررسی کردین و در حالی که مدارک دفاعیه برای شما فرستاده شد شما پیگیری و بررسی نکردین در حالی که دو مرتبه برای شما فرستاده شد، پس شکایتی رو شما کامل جواب ندادین، صرفا فقط مدارک فرد شاک رو دیدید، توهین های اون شخص نا محترم به وضوح در مدارک گرفته شده توسط ادمین عزیز @OLYMPIA قابله مشاهده هست که خاطر نشان شدم در صورت نیاز مجدد برای مسئول ادمین فرستاده میشه( توهین به عزیزانه بنده، ناسزا، فحاشی، و ایجادی فضایی نا امن برای منه بازیکن) سیستم بنده مشکل داشت و نتونستم مدرک بگیرم و به ادمین عزیز که کناره بنده حضور داشتن گفتم مدارک تهیه کنند و در صورت لزوم ایشون رو مجازات کنند که اساسا کاری که یک ادمین در بازی انجام میده هم همینه، صرفا نیاز به ریپورت نیست. وقتی شکایت در حال پیگیری با ادمینه دیگه ای بوده و شکایت باز و در حال بررسی بوده فکر نکنم درست باشه شما صرفا فقط با یک "بازبینی" ساده فردی رو مجازات کنید بلکه لازم بود با ادمینی که پیگیر شکایت بودن یک صحبت یا هماهنگی داشته باشید. از شما خواهشمندم از کشیدن بحث به حاشیه به هر دلیلی خودداری کنید، من هیچوقت از شما چنین چیزی نخواستم و نخواهم خواست، برابری بین بازیکنان همیشه چیزی بوده که من میخواستم. اگه صحبت دیگه ای مربوط به شکایت نیست لطفا صبوری کنیم تا مسئول ادمین ها قضاوت و شکایت رو جواب بدن، با سپاس فراوان شبتون خوش. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-818701 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در July 10 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10 STAFF-NOTE لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-818778 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 11 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 درود @Abdollah، شکایت شما رد شد. مدارک باید توسط خود شما گرفته و ارسال میشد که متاسفانه شما مدرکی ارائه ندادید. (باید مدارک اثبات کند که با شما در تماس بودند و با شما صحبت میکردند) عملکرد ادمینِ مربوطه درست میباشد. با احترام، موفق باشید. -بسته شد. 2 InfinityX EnDLeSS Bax [IX] لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/76287-wrong-ban-kazem/#findComment-819390 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده