رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

2 ساعت قبل، AliExpert گفته است:

با عرض سلام و احترام

با توجه به چیز هایی که دیده شد در موارد دسته متوسط و دسته متوسط ها 

شمار بیشتر کسانی که اکانت آنها به دلیل چیت/مود/HUD مجازات می شوند شخصی وارد اکانت شده و این کار رو کرده.

بنده به عنوان یک پلیر که تازه وارد دسته ملایم شدم رنک 2 گرفتم و رفتم دسته متوسط گانری نسبتا ضعیفتری نسبت به بقیه دارم 2 راه برای من هست

1: خودم وار بدم اسکور منفی بدم نتیجه : FW

2: اکانت رو اشتراک بذارم نتیجه: احتمال بن شدن / کلاهبرداری / باگ زدن بازیکن و ... وجود داره.

به خاطر دلیل اول بازیکنان مجبور به اشتراک گذاری اکانت میشن

تا یه حدودی جلوشو گرفتیم با تعلیق کردن فرد ممنوعه و ساسپند و ...

ولی باز هم کافی نیست و دقیقا نمیشه تمام ممبر های دسته متوسط رو چک کرد که به کی شیر اکانت دادن. 

و پس از مجازات شخص اصلی هم فردی که اجازه شیر اکانت گرفته مجازات میشه.

به نظر بنده اضافه شدن قانون زیر می باشد:

عزیزانی که نظرات اونها تاثیری در روند این قانون میذاره لطفا پیشنهادات/انتقادات/نظرات خودتون رو به اشتراک بگذارید @OMlDREZA @Semtex @SFC @SuperMaN @MohammadAli

مسولین وار نیز نظراتی بدن: @Xsyn @AbneR @Arvan @PaulWalker

مسول مستقیم نیز نظرات خودتون رو بیان کنید: @Kamyab @Proctor

درود

موافقم (+)

موفق باشید.

:𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

dayyan.png

06c311_25IMG-20250711-183451-359.jpg

درود. قانون پیشنهادی شما صرفاً رویکردی واکنشی دارد و نه پیشگیرانه. این قانون به تنهایی نمی‌تواند مشکل را ریشه‌ای حل کند، زیرا علت اصلی یعنی ضعف در مهارت بازیکن را برطرف نمی‌کند.

راهکار پیشنهادی بنده برای حل این مشکل، اضافه شدن پیش‌نیازهایی برای اطمینان از اینکه بازیکن برای ورود به دسته متوسط مهارت کافی دارد.

پیش‌نیازهایی مانند:

شرکت در حداقل X راند پینت‌بال، کسب حداقل X بار MVP در پینت‌بال و...

اضافه شدن چنین فیلترهایی موجب می‌شود که تنها بازیکنان با سطح قابل قبول بتوانند وارد ما‌فیا شوند.

مورد دوم اصلاح قانون جرایم باخت هست؛ قانون فعلی فشار غیرمنطقی بر اعضای جدید وارد می‌کند و زمینه‌ساز اشتراک‌گذاری اکانت می‌شود.

برای اعضای جدید (مثلاً با رنک 1 یا 2)، جرایم به صورت موقت کاهش یابد (مثلاً امتیاز -10 منجر به اخطار لفظی شود به جای FW) یا مثلاً تا 2 هفته اعضای جدید مجازات نشوند تا بدون ترس از مجازات با سیستم وار آشنا شوند.

در ادامه باید قانونی نوشته شود که جلوی اختلالات عمدی و رفتارهای غیرسازنده در وارها را بگیرد: 

نقل قول

هرگونه تعمد در باخت وار (Troll (هرگونه رفتار بیهوده شامل دویدن بی‌هدف و...) - Block کردن راه هم‌تیمی‌ها - عدم تیراندازی -AFK کردن بی‌دلیل در حین وار) در صورت اثبات، مشمول مجازات 80FP خواهد بود.

همچنین به عقیده من لزومی ندارد تمام افراد رنک 2 دسته متوسط بگیرند! از آنجایی که هدف 90 درصد آنها ورود به اقلیت‌های ویژه هست و حضور افرادی که شرایط لازم را ندارند در کاپ (مانند اندروید پلیرها) هم برای خودشان سخت هست و هم روند کاپ را شدیداً دچار اختلال می‌کند.

در کل با قانون پیشنهادی شما مخالفم (-) و برای پیدا کردن راه پیشگیری این موضوع قطعاً باید بیشتر فکر و بررسی شود و در پست من و شما نمی‌گنجد.

End of the Line          

|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

Superman.png

|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

درود, خیلی محترمانه, با پیشنهاد شما مخالفم:

شخصی که به دسته متوسط میاد دو راه داره, یا پیشرفت کنه و خودشو قوی کنه و اینکارو نکنه, یا اینکه شیر بده

نباید جلوی اشتراک گذاری گرفته شود, صرفا اشتراک گذاری با افراد سالم و با سابقه پاک مجاز شود.

!!B*ITCH PLEASE

3 ساعت قبل، AliExpert گفته است:

با عرض سلام و احترام

شمار بیشتر کسانی که اکانت آنها به دلیل چیت/مود/HUD مجازات می شوند شخصی وارد اکانت شده و این کار رو کرده.

بنده به عنوان یک پلیر که تازه وارد دسته ملایم شدم رنک 2 گرفتم و رفتم دسته متوسط گانری نسبتا ضعیفتری نسبت به بقیه دارم 2 راه برای من هست

2: اکانت رو اشتراک بذارم نتیجه: احتمال بن شدن / کلاهبرداری / باگ زدن بازیکن و ... وجود داره.

ولی باز هم کافی نیست و دقیقا نمیشه تمام ممبر های دسته متوسط رو چک کرد که به کی شیر اکانت دادن. 

عزیزانی که نظرات اونها تاثیری در روند این قانون میذاره لطفا پیشنهادات/انتقادات/نظرات خودتون رو به اشتراک بگذارید @OMlDREZA @Semtex @SFC @SuperMaN @MohammadAli

موافقم 

شاید بعضی بهانه بیارن گانری ضعیف دارن ، که می‌توانند با هماهنگی با لیدر تو war شرکت نکنند 

d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1d72316_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

arto.png

درود نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (+) میباشد.

c4cc16_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - FIRST FRIENDS - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ePiRuS.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - F1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سلام. مخالفم (-).

پ.ن: برای اندروید پلیر دسته ویژه آرزو میشه!

SuperHero.png

درود پیشنهاد خوبی هست

ولی اگه بشه یه جوری که فردی که شیر اکانت میده قبول کنع

یعنی کسی که میخواد وار یک نفر رو بره به او درخواست بده اگر فرد قبول کنه

فقط مجازات روی صاحب اکانت اصلی بشه

چون خوده فرد قبول کرده که اکانتش را به او بدهد

Lords

DeaResT.png

:Multi

GerYeH.png

من‌هیچ‌وقت‌کسیو‌از‌دست‌ندادم‌‌... واقعی‌ها‌هنوز‌کنارم‌هستن‌!>>

DeaResT

درود بر شما با پیشنهاد شما [موافقم] 

فقط یک موضوعی هست ، اگر طرف نتونه اکانت اشتراک گذاری کنه و اسکور منفی بزنه ، مجازات میشه پس باید به این موضوع هم فکر کنیم.

بدرود 

DrunkeN.png

Desimon.png

موافقم (+)

d84d30_25InShot-20250630-223717416.png

iDeadly.png

ᴹʸ ᵃᶜᶜᵒᵘⁿᵗ      KoMiSaR.png

" 🔥❤️ℐ'𝓂 𝒾𝓃 ℓℴ𝓋ℯ 𝓌𝒾𝓉ℎ 𝒴ℴ𝓊 ℓ𝒾𝓀ℯ 𝒴ℴ𝓊 𝒶𝓇ℯ." 

با سلام و درود خدمت تمامی پلیر های آرساکیا گیم.

من خودم به شخصه یک فردی هستم که چندین بار میخواستم وارد دسته متوسط بشم که بتونم با گرفتن رنک ۲ و بعد استعفا برای پی دی خودم رو آماده کنم.

ولی به چند مورد برخورد کردم.

+1_برای رفتن توی اولویت و رسیدن به تست دسته متوسط باید لول بالاتری داشته باشی تا اولویت ات بالا تر بره.

-1_مشکل من اینه که منی که در ماه بالای 100 ساعت تایم پلی میزنم و ذوق و اشتیاق بیشتری دارم و خیلی جدی تر هستم روی انجام فعالیت به دلیل لول پایین تر نمیتونم وارد فکشن بشم.

+2_برای زدن وار داخل دسته متوسط باید گانر حرفه ای باشی.

-2_مشکل من اینه که کسی که با اندروید هست نمیتونه زیاد گانر حرفه ای باشد و باید با پی سی باشی.

این دو مورد مشکلی هست برای پلیر هایی که علاقه دارن برن دسته ویژه و به دلیل یکی از آنها یا جفت آنها نمیتونن.

هرکی با نظر بنده موافق هست اعلام کنه تا به دست مدیریت محترم برسد.

در ضمن با نظر شما (موافقم).

با تشکر.

ویرایش شده توسط MAK8831
1 ساعت قبل، SuperMaN گفته است:

درود. قانون پیشنهادی شما صرفاً رویکردی واکنشی دارد و نه پیشگیرانه. این قانون به تنهایی نمی‌تواند مشکل را ریشه‌ای حل کند، زیرا علت اصلی یعنی ضعف در مهارت بازیکن را برطرف نمی‌کند.

راهکار پیشنهادی بنده برای حل این مشکل، اضافه شدن پیش‌نیازهایی برای اطمینان از اینکه بازیکن برای ورود به دسته متوسط مهارت کافی دارد.

پیش‌نیازهایی مانند:

اضافه شدن چنین فیلترهایی موجب می‌شود که تنها بازیکنان با سطح قابل قبول بتوانند وارد ما‌فیا شوند.

مورد دوم اصلاح قانون جرایم باخت هست؛ قانون فعلی فشار غیرمنطقی بر اعضای جدید وارد می‌کند و زمینه‌ساز اشتراک‌گذاری اکانت می‌شود.

برای اعضای جدید (مثلاً با رنک 1 یا 2)، جرایم به صورت موقت کاهش یابد (مثلاً امتیاز -10 منجر به اخطار لفظی شود به جای FW) یا مثلاً تا 2 هفته اعضای جدید مجازات نشوند تا بدون ترس از مجازات با سیستم وار آشنا شوند.

در ادامه باید قانونی نوشته شود که جلوی اختلالات عمدی و رفتارهای غیرسازنده در وارها را بگیرد: 

همچنین به عقیده من لزومی ندارد تمام افراد رنک 2 دسته متوسط بگیرند! از آنجایی که هدف 90 درصد آنها ورود به اقلیت‌های ویژه هست و حضور افرادی که شرایط لازم را ندارند در کاپ (مانند اندروید پلیرها) هم برای خودشان سخت هست و هم روند کاپ را شدیداً دچار اختلال می‌کند.

در کل با قانون پیشنهادی شما مخالفم (-) و برای پیدا کردن راه پیشگیری این موضوع قطعاً باید بیشتر فکر و بررسی شود و در پست من و شما نمی‌گنجد.

با تست گانریت موافقم بنظرم این بهتره تو پینتبال خودشو نشون بده

Hichkas.png

درود 

مشکلاتی بوجود میاد:

۱- سطح وار های سرور پایین میاد 

۲- اندروید پلیر میشه اسباب عذاب و ناراحتیه یک لیدر که اگه هم بگه شرکت نکن اسکور منفی میدی و این حرفا بازم خوب ممبر فکشنه و اسلات پر کرده

۳- وار نوباف یا باف دیگه فرقی نداره چون هرچقدر هم که یک اندرویدی با باف باشه باز هم ی پیسی پلیر می‌تونه جمعش کنه

ولی میشه یک آپشنی همراه با این پیشنهاد آقای اکسپرت عزیز آورد روی کار

تست گانری گرفتن از پلیری که میخواد عضو فکشن بشه 

اینجوری وار ویدیو گذاشتن توی فروم هم جذاب تر و معنادار تر میشه الان جوری که وار ویدیو ها فضای تاکسیکی داره و تنش توش ایجاد شده که دیگه مثل قدیم نیست بگن از زیبایی کار گرفته گذاشته ویدیوش کرده بلکه الان میگن خواسته ادعا بخوابونه و این حرفا پس اینجوری وار ویدیو معنادار تر میشه برا پلیرا 

ExT
JaHaD.png

Rockey.png

مخالفم (-)

خیلی ها هستند فقط برای رنک 2 میان و همیشه هم اکانتشون شیر میدن و کسایی هم هستند میتینگ نمتونن بیان مرخصی هم ندارند شیر میدن

2 ساعت قبل، SuperMaN گفته است:

پیش‌نیازهایی مانند:

با این پیشنهاد موافقم (+)

Blood

4

Blood

Wallseeker.png

نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (-) می‌باشد.

ویرایش شده توسط Lou

Sarjukhe.png                    تنها آنان که در تاریکی قدم نهاده‌ اند

میدانند نابودی چیست‌.

(-) (+)

بنظرم باید یه فکری به حال اونایی که اندروید بازی میکنن و ضعیفن با اونایی که تازه واردن کنیم 

مثلا یه تغییری دیگه ای داخل فکشن دست متوسط بدیم که برای بقیه هم اسون باشه

21 ساعت قبل، AliExpert گفته است:

با عرض سلام و احترام

910316_251000027737.giffd1627_25Editor-AnatomY.jpg

910316_251000027737.gif  

f67d28_25InShot-20250628-103443426.jpg

فقط برای متوسط باشه (+)

⁸Angels playing disguised with devil's faces

Nightfall.png

?????? ??? ??????

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...