Royaaa ارسال شده در May 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2019 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز به شاهد نیست • توضیحات: من سیستمم خراب بود و نمیتونستم آنلاین شم که رفتم پست مرخصی گذاشتم. لیدرمون jerjis بود ولی یهو بعد درست شدن سیستمم اومدم دیدم کیک شدم توسط این شخص تازه به دوران لیدری رسیده، اونم بعد از 2 روز پستمو دیده و نوشته به دلیل فعالیت نداشتن کیک شدید جالبه پست مرخصیمو رد میکنن و میگن به دلیل فعالیت نداشتن کیک شدید. این کجای قانونه؟؟؟ ایشون باید AV بگیرن به دلیل کیک بی دلیل کسی که مرخصی گذاشته، اونم بعد از 2روز. درضمن من تا 10 may مرخصی گذاشته بودم و حق کیک نداشت. لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8360008784/bandicam_2019_05_10_18_18_20_832.jpg http://s9.picofile.com/file/8360008768/bandicam_2019_05_10_18_17_13_966.jpg ویرایش شده May 10, 2019 توسط Royaaa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در May 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت شما شاکی محترم طبق قانون شما اگه 3 روز داخل بدون مرخصی نیای سرور از اقلیت کیک میشی ( FP 80 ) حالا شما 4 روز نبودی سرور و بعده 4 روز اومدین استعفاء دادین ( قبلش فکشن لیدر نداشته وگرنه قبلش کیک بودی ) و فکر کردید پیش خودتون که خیلی زرنگید! و پیش خودتون گفتید کسی چک نکرده وضعیتو بیام از آب گلالود ماهی بگیرم ( خیلی زرنگیا ) من لیدر محترمو خیلی تحسین میکنم زیرا طبق قانون عمل کرده و شما رو کیک کرده از فکشن! و از این خوشحالم که رهبریه اقلیت به دسته ایشون سپرده شده زیرا فردی با درایتند و به قانون احترام میگذارند و با همکاریه ایشون در تیم کارکنان شاهد پیشرفت بودیم و خواهیم بود! و اینکه از این بابت بسیار خوشحالم که شما از ادمینی ازل شدید! خب دیگه همه بودیم دیدیم ادمینیه شمارو ( اگه به خاطر بن اشتباه اکانت Mani شکایت میکردم زود تر از اینا دموت بودی!) حال لیدر ها افرادی قوی هستند که از موانع ی بسیار دشواری گذر کردند تا لیدر شدند و کارشون درسته.و در اخر اونایی که فکر میکنن زرنگن، فقط فکر میکنن زرنگن! ویرایش شده May 10, 2019 توسط ArashEriC 2 3 1 تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در May 15, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2019 @ArashEriC آها یعنی لیدراتون انقد دقیقن که سر ۳ روز کیک کنن؟ والا تا جایی که من بودم نه شما رو دیدم نه این لیدرو. معلوم نیس از کجا اومدی ادمین شدی که ادمینی منو زیر سوال میبری شما هم از اون کسانی هستید که بدخواه منید و انقد پیگیری که فهمیدی من همون رویای ادمینم و از این بابت خوشحالم که انقد دشمن دارم چون وقتی کسی انقد به خونت تشنس یا میخواد بات باشه یا میخواد جات باشه برو تحقیق کن ببین تورو بیشتر تو سرور میشناسن یا منو. اونموقع معلوم میشه چند چندیم هرکی تو دوره به مقام رسیدن خودش ادعا میکنه که تو سخت ترین شرایط به مقام رسیده ما که بخیل نیستیم. استف بودم اونموقه که هیچکی رنگ استف بودنو ندیده بود. همین کافیتونه 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در May 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2019 @Sobi مشکلی ندارم. حل شد. فقط نیاید مسخره کنید چون هم سنم بیشتره هم قدمتم همین فکشنی که دست شماس 3سال پیش دست من بوده فقط نمیدونم نظمان فروم چرا پست منو شو نمیکنن. شما هم لجید با من آیا؟ شو کنید دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 28, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2019 با سلام و احترام. شکایت شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده