رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ ثابت نماندن رنگ ماشین..

ParsaRo

ارسال‌های توصیه شده

سلام و درود و خسته نباشی..
من چند روزی هست که خرید طلا را در سرور یاد گرفتم و تاکنون بیش از 10,000 تومان طلا در این سرور خریداری کره ام. تازگی ها من با تعویض رنگ ماشینم(Bucanner) متوّجه باگی شدم که واقعاََ باید رسیدگی شود..
آن باگ این بود که پلیر با تعویض رنگ ماشین خود و بعد از چند بار اتصال مجدد به سرور رنگ ماشین خود تعوض میشد..
از نظر بنده این باگ ربطی به مود های پلیر ها ندارد و رنگ ماشین به صورت کلی در دیتا بیس سرور تغییر میکند..
قابل توجه برنامه نویسان عزیز: من با استفاده کردن از کامند relog/ دیدم که ماشینم رنگش تعویض نشد ولی با خارج شدن از سرور و بعد از دقایقی وارد شدن مشاهده کردم که رنگ ماشین تغییر کرده و با زدن کامند towcar/ تغییری را مشاهده نکردم.
من در سرور 2 بار طلا خریدم و 2 بار رنگ ماشینم رو عوض کردم!
وقتی ماشینم رنگش عوض میشه ID Color ماشینم عوض میشه, میشه 1(مشکی) !!

هدف من از این گزارش گرفتن جایزه نیست..

ویرایش شده توسط ParsaRo
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...

سلام خدمت دوست گرامی.

طبق اطلاعی که دارم این مشکل برای شما حل شده است.

فلذا شما هنگامی که با نسخه ی SA:MP وارد بازی شوید، داخل سرور برخی Hidden-Color ها هستند که از طریق Tuning و توسط طلا خریداری میشود.

این رنگ های مخصوص در نسخه Launcher قابل دیدن نیستند  (به دلیل موجود بودن Mod) و به رنگ مشکی تیره دیده میشوند.

این رنگ ها ثابت هستند و به شما در خرید و فروش وسیله مشکلی ایجاد نمیکنند.

موفق باشید

ویرایش شده توسط PyRo
.
  • دوست دارم که 1

PyRo.png

.Amir_Abbas
"Life" is simple "game"

Easy to start, but hard to finish

:)

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در در ۱۳۹۸/۲/۲۹ در 01:00، PyRo گفته است:

سلام خدمت دوست گرامی.

طبق اطلاعی که دارم این مشکل برای شما حل شده است.

فلذا شما هنگامی که با نسخه ی SA:MP وارد بازی شوید، داخل سرور برخی Hidden-Color ها هستند که از طریق Tuning و توسط طلا خریداری میشود.

این رنگ های مخصوص در نسخه Launcher قابل دیدن نیستند  (به دلیل موجود بودن Mod) و به رنگ مشکی تیره دیده میشوند.

این رنگ ها ثابت هستند و به شما در خرید و فروش وسیله مشکلی ایجاد نمیکنند.

موفق باشید

بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...