Luciano ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 در 13 ساعت قبل، AliAgent گفته است: این بازی عالیه من تازه نصب کردم رنک 3 ام تنها ایرادش چیترا هستند که خیلی زیادند بیا باهم بریم : name یا کدتو برام بفرست نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2019 نقل قول جز گرافیکش هیچی خب نیس مخصوصاً ترتیب بندیه تیمیه ۵ به ۵ خیلی گلشعره اون مد کامپتیشنشه! مد دنجر زون یا کاژوال بازی کن! (کاژوال تا 10 به 10 جا داره) نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tellmedany ارسال شده در October 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۱ در 09:30، Luciano گفته است: باوو چی چی چیتر نمیبینی من الان رنک 39 با پرایمو همه تشکیلات چیتر بمون میخوره از بیس خودشون تیر میزنه رو زمین میخوره به هد ما :|| دادا تو یه مچ برو فقط با هم تیمی های پرایم 1درصد چیتر میاد بعد اون چیت که تو میگی spinbot هستش در در ۱۳۹۸/۶/۲۵ در 23:20، Luciano گفته است: آخه شما واقعا اینو باید با زولا مقایسه میکردین ؟ زولااااااا؟ واقعا ادم تاسف میخوره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tellmedany ارسال شده در October 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۴ در 09:39، AliAgent گفته است: این بازی عالیه من تازه نصب کردم رنک 3 ام تنها ایرادش چیترا هستند که خیلی زیادند من رنک چهل رو سه بار تموم کردم و مدال هام اینه loyalty bladge service medal 2016 service medal 2017 service medal 2019 rank com=global elite rank wing=supreme master first class 5 years vetern coin 10 years vetern coin امیدوارم سریع تو این بازی رشد کنی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2019 در 16 ساعت قبل، Tellmedany گفته است: من رنک چهل رو سه بار تموم کردم و مدال هام اینه loyalty bladge service medal 2016 service medal 2017 service medal 2019 rank com=global elite rank wing=supreme master first class 5 years vetern coin 10 years vetern coin امیدوارم سریع تو این بازی رشد کنی خیلی ممنون، ولی از وقتی اینجا ادمین شدم وقتمو در بازی دیگه ای نمیگذرونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۸ در 02:40، AliAgent گفته است: خیلی ممنون، ولی از وقتی اینجا ادمین شدم وقتمو در بازی دیگه ای نمیگذرونم بالاخره هرکس به یه چیزی علاقه داره نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در November 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۷ در 10:07، Tellmedany گفته است: من رنک چهل رو سه بار تموم کردم و مدال هام اینه loyalty bladge service medal 2016 service medal 2017 service medal 2019 rank com=global elite rank wing=supreme master first class 5 years vetern coin 10 years vetern coin امیدوارم سریع تو این بازی رشد کنی امسال مسابقه رو شرکت میکنی ؟ نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 دومین بازی برتری اول شخصی که انجام دادم عالیه نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در November 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 خیلی بازی خوبیه تنها مشکلش اینه که نت زیاد میبره. 1 نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در November 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 در 23 ساعت قبل، pirooz گفته است: دومین بازی برتری اول شخصی که انجام دادم عالیه اولیش چی بود؟!!؟ در 12 ساعت قبل، MowbiN گفته است: خیلی بازی خوبیه تنها مشکلش اینه که نت زیاد میبره. نسبت به بازی هایه دیگه نرماله و زیاد نیست، از زیاد منظورت چه قدر تو ساعته؟ نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 در 18 ساعت قبل، SWAT گفته است: اولیش چی بود؟!!؟ نسبت به بازی هایه دیگه نرماله و زیاد نیست، از زیاد منظورت چه قدر تو ساعته؟ نمیگم نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در November 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 عالیه حرف نداره نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در December 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2019 بازی خیلی خوبیه نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 بازی بسیار خوب و معروفی هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در January 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 نسبت به بازی های سری قبل تر یعنی CSS کمی گرافیک بازی کارتونی شده نقل قول Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 (ویرایش شده) لینک زیر یه گیف از پروپلیرز مپ میریجه ببینید حتما خفنه! گیف پایینی هم فیلم یکی از مچای قدیمی و تقریبا کوتاه خودم تو مد کامپتیتیو هستش! یه توضیح مختصر بدم دربارش: من با گلاک بودمو موقعی که بمبو کاشتم همه دوستام مردن موندم تنها ۳ به ۱ اهل فن نظر بدن؟ فیلم ویرایش شده January 10, 2020 توسط Tommy نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در January 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2020 اصلن عالی نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 کانتر یه بازی هست که ممون باهاش خاطره داریم از اولین ورژنش گرفته تا CS:GO الان که روز به روز داره بهتر میشه نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۴ در 09:39، AliAgent گفته است: این بازی عالیه من تازه نصب کردم رنک 3 ام تنها ایرادش چیترا هستند که خیلی زیادند تو بچه هایی که اک پرمیوم دارن انگشت شمار میشه پیدا کرد چیت بزنن چون یا اک پرمیوم کردن یا رنک21 شدن و واسه 10تا کیل بیشتر نمیان وک کنن اکانتشون رو لعنت بر کسی اه تقلب بازیارو اختراع کرد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 یه زمانی بدون افت فریم میآوردمش اما الان حتی نصب هم نمیشه 1 1 نقل قول Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieChan ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 کانتر 1.6 منو به دنیای گیم آنلاین آشنا کرد و حالا هم CSGO معتادم کرده عالیه این گیم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ilia7 ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 خیلی سبک زیبا و جالبی داره همچنین خیلی هم هیجان انگیزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 هنوز حال میده 1 نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARTEMIA ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 چجوری میشه تو قسمت wingman بیشتر از 2به2 رفت؟ 1 1 نقل قول ?I AM DRUNK AND YOU'RE INSANE WHO'S GOING TO LEAD US HOME *Nw* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 به نظرم کانتر تو گوشیم خوبه ولی هیچی جا PC رو نمیگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.