DarkSky ارسال شده در December 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2019 دوتا که حرفی نداره عالیههه نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 این سبک بازی ها خیلی خاص هستن و هر کسی هم خوشش نمیاد و به نظر من باید حوصله داشت نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ilia7 ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 من بخاطر حجم زیادش بازی نکردم نظرتون چیه دربارش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۲۴ در 19:21، MowbiN گفته است: به نضر من این بازی اگر با کیفیت دیگری بود بهتر میشد مثل یک بازیه آفلاین میمونه الان. شما اگه با دوستات 5 نفری به بازی رنکد برید میفهمید هیجان بازی رو. بازی بسیار عالی و اعتیاد اور هستش در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ در 22:09، ilia7 گفته است: من بخاطر حجم زیادش بازی نکردم نظرتون چیه دربارش؟ بسیار بازی خوبیه اما اگه معتادش بشی دیگه بیروش کشیدن ازش سخته تکت نمیتونی یاد بگیری باید یکی بران توضیح بده یا بری از نت بخونی وگرنه اگه خودت تنها بریزیش بلد نیستی بازی رو استارت هم کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snippy ارسال شده در April 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2020 این بازی برا من خیلی حوصله سر بره و اصلا باهاش حال نمیکنم. توصیه میکنم اول آفلاینشو بازی کنید و خوب یاد بگیرید بعد برید سراغ آنلاین. نقل قول گاهی باید سکـــوت کردخـــــدا پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edmond ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 خود بازی یه قسمت آموزش داره که باید اونارو اول بری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 هجمش زیاده برای دانلود ولی بازی جذابی بود نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iPurya ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 من 5 سال بازی کردم ولی الان اومدم تو سمپ دیگه وقتشم نیست برم دوتا بازی جالبیه ولی سمپ بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 سطح بازی دوتا و لیگ اصلا قابل مقایسه نیست. لیگ در حد این حرف ها نیست. 1 نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 در در ۱۳۹۸/۵/۲۴ در 01:31، ImBadBoy گفته است: همون LOL خیلی بهتره. دوتا اصلا ارزشه دانلود کردن نداره اتفاقا دوتا یه بازیه که خیلی طرفدار دارع 1 نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 کیفیت خوب، بازی کاملا Optimise و بدون باگ، سرور های شلوغ، برای گذراندن وقت به طور تیمی بهترین گزینه به شمار میاد! نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aL1reza ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 سلام من چهار ساله این بازی رو دارم و محشره اما خوب باید گفت که اولش سخته به طوری که باعث میشه شما از بازی بدتون بیاد ولی اگه یاد بگیرید خیلی حال میده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۳ در 19:53، solenya گفته است: سطح بازی دوتا و لیگ اصلا قابل مقایسه نیست. لیگ در حد این حرف ها نیست. لیگ اف لجندز تا الان بازی کردی؟ در چه سطحی بازی کردی؟ دوتا ۲ بازی جدیدتریه، کیفیت بهتر از لیگ اف لجندز، تا حدودی هم سخت تر و پیچیده تر از لیگ اف لجندز ولی جفتش رو اگه بازی کنی (نه در حد مبتدی، در حد و سطح بالا) و با هم مقایسه کنی قطعاً با من هم نظر میشی (که لیگ اف لجندز بهتر از دوتا هست)! نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 جالبه نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 ارزش امتحان داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirRezZz ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 لیگ اف لجند هیچوقت قابل مقایسه با دوتا نبوده و نیست... حالا چه از لحاظ گیم پلی بگی یا کیفیت و جزییات ریز.. و از دید کلی دوتا همیشه مورد پسند گیمر هاست و مسابقات جهانی این بازی مورد استقبال ترین در سبک خودش بوده.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dani ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 nice نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در در ۱۳۹۸/۲/۱۱ در 20:05، SWAT گفته است: دوتا ۲ (به انگلیسی: Dota 2) یک بازی ویدئویی در ژانر بازی آنلاین چندنفره است که برای پلتفرمهای مایکروسافت ویندوز، مکاواس و لینوکسمنتشر شدهاست. این بازی کامل شدهٔ نسخه پیشین آن یعنی دفاع از اقوام است. واژه DotA خلاصه شده از Defense of the Ancients به معنی دفاع از ساختمان باستانی است؛ هر تیم که بتواند ساختمان دشمن یا ancient را از بین ببرد، برنده است.دوتا ۲ بازی چند نفره آنلاین در یک محیط گرافیکی سه بعدی (3D) با گرافیک ایزومتریک است که در ابتدا یک نقشه (به انگلیسی: map) از بازی وارکرفت بود (از سال ۲۰۰۳ میلادی) و توسط icefrog ایجاد شده بود که دو تیم با پنج بازیکن، به عنوان ریدینت (انگلیسی: Radiant) و دایر (انگلیسی: Dire) به رقابت میپردازند. هر بازیکن یکی از 117 «قهرمان» را انتخاب میکند که هر یک تواناییهای منحصر به فرد و سبک مبارزه متفاوتی دارند. در آغاز رقابت تمام قهرمانان دارای سطح یک میباشد، در طول بازی با مردن هر یونیت سطح هیرو افزایش میابد. هر زمان که قهرمان یک سطح ارتقا یافت، میتواند یک توانایی جدید را باز کند یا آنها را ارتقا دهد. قهرمانها به صورت کلی در چند دسته strength, agility, intelligence دستهبندی میشوند. همچنین در این بازی به دلیل آپدیتهای فراوان نمیتوان در آن از مپ هک (MH) استفاده کرد و خیلی قابلیتهای دیگر که در آپدیتهای روزانه یا هفتگی به بازی اضافه میشود. این بازی در نرمافزار استیم بهصورت آنلاین قابل نصب میباشد. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ سیستم مورد نیاز برای بازی دوتا2 CPU: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz Video Card: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 RAM: 4 GB RAM OS: Windows 7 or newer Disk Space: 15 GB available space Direct X: Version 9.0c ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ امیدوارم از این بازی زیبا لذت ببرید هم از طریق Steam و هم از طریق Game Ranger قابل بازی کردن است بازی خوبیه❤ 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 بازی خیلی خوبه اما آرسا هم خیلی پرفکته 1 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 بازیش بهترین بازی که تو عمرم دیدم نصب کردم ولی بلد نبودم پلی بدم اگه کسی میتونه یه راهنمایی کنه ممنون میشم. راستی من قبل دوتا با وارکرافت 3 گارنا پلاس پلی میدادم خیلی حال میداد خودایی ولی هیچکدوم به پای ارساکیا گیم نمیرسه نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mhmtzia ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 این بازی شاید برای هرکسی جالب نباشه ولی برای دوستداران سبک استراتژیک یک بازی جذاب و اعتیاد اوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 بازی باحالیه اما خیلی زیاد اپدیت میزاره و حجم اپدیتاش زیاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.