Alireza5262 ارسال شده در December 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2018 سلام خدمت دوستان. بنده تازه ویندوز عوض کردم و یک مشکل خیلی بزرگ دارم.اونم اینه که وقتی سمپ رو نصب میکنم میام تو بازی انقدر لگم که هر 2 دیقه یه بار میتونم قدم بردارم.بعد اینکه تو جی تی ای افلاین هم که میرم این مشکلو دارم اما وقتی سمپو پاک میکنم میرم تو افلاین لگ حل میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 شما احتمال زیاد درایور هاتون کاملا نصب نیست با توجه به اینکه میگید تازه ویندوز عوض کردید راه حل نصب درایور پک هستش بدرود 1 نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 درایور کارت گرافیکتون رو نصب و اپدیت کنید موفق باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام خدمت بازیکن محترم با تشکر از پاسخ کامل کلیه ی دوستان و همکاران عزیز ضمن برطرف شدن مشکل شما + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده