End ارسال شده در April 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دلیل بنت؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در April 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @motevahem با عرض پوزش؛ بنده میخواستم ID 38 رو IPSBan کنم و به اشتباه ID 39 رو زدم که شما بودید.هر کسی ممکنه اشتباه کنه. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 1, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2019 با عرض سلام و احترام. @Meli @PedraM آیا به شما اعلام شد که به اشتباه این شخص IPSBan شد؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در May 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2019 در 19 ساعت قبل، DifferentBoy گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @motevahem با عرض پوزش؛ بنده میخواستم ID 38 رو IPSBan کنم و به اشتباه ID 39 رو زدم که شما بودید.هر کسی ممکنه اشتباه کنه. سلام همونطور که بنده بخاطر یک اشتباه دیموت شدم(تایپ کلمه H بجای C)، انتظار میره با شما هم برخورد بشه. @Meli @PedraM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در May 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم: ادمین مربوطه به دلیل اطلاع ندادن در همان زمان و نداشتن مدارک کافی یک اخطار دریافت کرد. +بسته شد. ویرایش شده May 1, 2019 توسط PedraM 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده