Integer ارسال شده در پنجشنبه در 12:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:47 به نام خداوند جان و خرد سلامممممممممممممممممممممممممممممممممم خدمت یک یک شما دوستان عزیز خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و میتونم یکی دیگه از علم های خودم رو در کنار شما به اشتراک بزارم امیدوارم که حالتون خوب (ولی حال دلتون خوب تر) باشه امروز میخوایم بریم سراغ یکی از الگو های معروف برنامه نویسی که تقریبا همه ی زبان های برنامه نویسی ساپورتش میکنن, به اسم MVC بی مقدمه میریم سراغ کار اصلیه خودمون 1- MVC چیست؟ MVC مخفف سه کلمه هستش, مادل, ویو و کنترلر (Model - View - Controller) ام وی سی میاد و میگه که برنامت رو به سه قسمته موووووساوی تقسیم کن اما این سه بخش و این سه کلمه ی افسانه ای به چه معنی ای هستند؟ اولین کلمه ای که به چشم و گوش میخوره, مادل (Model) هستش, مادل میاد و میگه که ببم جان دیگه نبینم همه چیو ترکیبی زدی دیتابیس رو اومدی توی index.php نوشتی یا مثلا وسط کد ها داری فانکشن های مربوط به کویری زدن به دیتابیس رو مینویسیاااااااا, باید بیای و دره من بزاری اون فانکشن هارو کلمه ی دوم که با اسمش گوش و چشم مارو نوازش میده, ویو (View) هستش, ویو میگه که هرچیزی که قراره دره فرانت اند باشه رو توی من بنویس کلمه ی آخر هم که عاشق مدیریت کردنه و اصلا اسمشم همینه, کنترلر (کانترولر) (Controller) هستش, کنترلر میاد و منطق برنامه ی ما و هرچیزی که میخوایم باهاش کد های بک اند رو بنویسیم رو مشخص میکنه, کانترولر هستش که تصمیم میگیره ویو و مادل رو باید دخالت بده یا نه خب دیگه مطالب ما هم دیگه ته کشید هرچی سوال (هرچیییییییییییییییییی سوال) در مورد MVC داشتید میتونید توی همین تاپیم بپرسید منم نهایت تلاش رو میکنم که به سرعت جوابتون رو بدم ممنونم که همراه من بودید, تا درودی دیگر, خدانگهدار شما باشه! مخفی کننده @Ali @Toofan @Mohny @AmirMahdi @WhiteCollar @Olden @Slap @Fayez @MohammadAli @Carl و بقیه برنامه نویسای عزیز ... نقل قول The only things making you unhappy are your own thoughts :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/74319-what-is-mvc/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.