رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Shahrooz.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kazem.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام بازیکنان آرساکیا گیم

• توضیحات: باسلام و احترام خدمت مسئول تیم کارکنان و ادمین های سرور؛ ادمین مذکور بنده رو از سرور به دلیل عدم همکاری در چک کردن کامپیوتر بن کردند، اول از همه باتوجه به وضع کشوری و اینترنت ملی تمام بازیکنان مشکل کرش شدن از بازی و وصل نشدن به بازی رو به صورت مکرر دارن که این به کنار. ادمین محترم لطفا مدرک بدن که بنده پیام از بازی خارج نشید رو دریافت کردم و از بازی به صورت عمد خارج شدم. مورد دوم و اصلی؛ توی شرایط اینترنت ملی ادمین محترم چطوری میخواستن سیستم بنده رو چک کنن بنده در طول آنلاین شدنم به دلیل اینترنت بد چند بار از بازی افتادم بیرون و اصلا پیامی مبنی بر خارج نشدن از بازی دریافت نکردم! من نزدیک 70000 طلای بازی خرج کردم تا آنبن کنم و بیان چک کنن من رو ولی اصلا نیومدن دوباره! اگر اینقدر پول بازیکن براتون بی ارزشه که بی دلیل بن میکنید واقعا کار اشتباهی است. از مسئول ادمین یا کارکنان خواهشمندم نحوه چک کردن پیسی و همچنین مدرک خارج شدن از بازی بنده رو ازشون بخوان ( در آخر بگم بنده مثل ادمین نامبرده دنبال مجازات و زنگ زدن به مسئولین برای انجام مجازات نیستم و در صورت تائید شکایت لطفا ادمین محترم مجازات نشوند و بنده رو به اقلیت بازگردونید.)

• مدارک (فیلم یا عکس): -

در ادامه توضیحات: اگر بنده از بازی نمیوفتادم بیرون چطوری میخواستن کامپیوتر من رو چک کنند با این وضعیت اینترنت؟

• دوست دارم که 3

Shahrooz.png

JanG.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73801-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-kazem/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شما

توضیحات ارسال شد

موفق باشید

نکته شما اگر پیام را دریافت نکرده بودید اکانت خود را ان بن نمیکردید و سپس اقدام به پاک کردن لاگ بن خود هم نمیکردید

پس با این کار محرومیت خود را پذیرفته اید

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت)

Kazem.png

S3mtex.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73801-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-kazem/#findComment-798827

درود @Shahrooz،

متاسفانه شکایت شما رد شد.

در ۱۴۰۴/۴/۱ در 01:38، Semtex گفته است:

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت)

با احترام، موفق باشید.

-بسته شد.

• دوست دارم که 1

InfinityX EnDLeSS Bax

[IX]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73801-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-kazem/#findComment-800105

• Robert موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...