STORMM ارسال شده در April 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز به شاهد نیست مدارک و توضیحات موجود می باشد • توضیحات: با سلام خدمت شما بنده در دو جلسه هفتگی شرکت کردم و چند روز پیش به مقام بالاتر در اقلیت منصوب شدم و داستانش جداست، ولی امروز این بنده خدا اومده به من میگه من زود تر از تو اینجا بودم و تو این فکشن بودم چرا پس من نشدم و بنده هم پاسخ دادم به دلیل اینکه شما در جلسات حضور نداشتید و ایشون طبق فیلمی که بنده از چت تهیه کردم بنده رو تهدید میکنند و میگویند اگه من بخوام سری از اقلیت کیک میشی و میخوای ازت به خاطر اینکه رنک آپ شدی شکایت کنم و فلان و بیسار و بنده خدمت اقای سورنا عرض کردم بنده در دو جلسه حضور داشتم و ایشون در جریانه، و همینطور مثل اینکه این دوست عزیز ما تاکید داره که من بهش توهین کردم و بنده میخوام بدونم چه توهینی؟ مدارکی دارید؟ خودتون ادبیات این هلپر سرور رو مشاهده میکنید لطف کنید پاسخ بنده را بدهید و افراد خاکی و با آرامش را بیشتر مورد حمایت قرار دهید تا افرادی که تا به جایی میرسن فکر میکنن دنیا پشت سرشونه. با احترام. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8356957018/gta_sa_2019_04_09_06_27_35_776.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در April 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2019 کار ایشون هیچ مشکلی نداره و باهاتون فقط صحبت کردن, شما که به گفته ی خودتون مطمئن هستید میتونستید به ایشون بدون ترس بگید که بره شکایت کنه و معلوم بشه که شما بدون حق رنک 2 نشدید! شکایت شما رد شد + بسته میشود ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده