رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Terror.png

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Ali.png

SajjaD.png

Kamyab.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی ندارد

توضیحات: سلام و درود 

1- بنده حدقل بالای 120 میلیون برای این سرور خرج کردم و پولی که تو اکانتم بوده الان بیشتر از 2 ماهه که 2,200,000,000$ منو پس نمیدین و امروز فردا میکنید

و سوال من اینه که این مجموعه پول میگیره که پول بازیکنان رو بدون رضایتش بگیره و پس نده؟ 

اومدین گفتین پولت زیاد بوده تو بانک سره باگه مشکل خورده پولاتون صفر شده و سرور نتونسته هندلش کنه که گفتین صبور باشید پس میدیم که بعد از گذشته 10 روز اومدم گفتم من میخوام یه بیز بخرم لازم دارم بعدش گفتین دوباره صبور باشید منم گفتم اگر مشکل شما اینه که پولارو تو یه اکانت نگه ندارم اکانت بگم واریز اینا کنید که گفتین اسم 5 تا اکانت بدین واریز کنیم و روز اول بهتون گفتم هر روزی که پول منو نگه میدارید من خسارتشو میخوام که اونم قبول کردین و من برای اون پول 4,800,000$ هر روز سود میگرفتم که شما مانع این کار شدین و فعلا نه از پول خبری هس نه از سودش! و من میخوام از زمانی که پولام صفر شد پی چک به پی چک حساب شود و سودش + پول پرداخت بشه!

چطوریه که یه بازیکنی به دلایلی مثل: ( مایک بنی - بن - ادمین جیل - تعلیق - کاست شدن از روزای هاستری و ... ) برای سرور باید خسارت پرداخت کنه اونم در حالی که طرف محروم میباشد و میگید باید گلده شما بصورت Redeem شده باشد که طرف مجبور بشه از فروشگاه بخره ولی یه بازیکنی که برای این مجموعه حمایت مالی کرده است اینطوری برخورد بشه و بایدش حقش ضایع بشه ؟

آیا تو تیم کارکنان کسی حاضر شده این مقدار برای این مجموعه حمایت کنه؟

مشکل من بیشتر از 2 ماهه نیومدین درست حسابی حلش کنید یک پیام میدیم 3 روز طول میکشه جواب دادنش که این وضعیت باعث بی اهمیتی به بازیکن میباشد

2- و مورد دوم هم اینه که من برای پشتیبانی فروشگاه تیکت دادم برای آنبنی که در بعد از گذشت 1 روز 6 عدد 190K گلد اعلام کردن برای آنبنی که برای تهیه کردنش از فروشگاه باید 18 میلیون پول واقعی باید پرداخت بشه که با توجه به حمایت هایی که کردم و اسپانسر این مجموعه بودم اینم جوابی بود برای این همه حمایت ها ؟ 

اگر شما ادعا میکنید که من خرید و فروشی انجام دادم اوکی مگه نمیگید مقدار خرید و فروشی که انجام داده اید در مقایسه با اموال شما ناچیز میباشد پس چرا 6 عدد 190K گلد؟ اونم تو این وضعیت اقتصادی کشورمون به نظرتون منصفانه میباشد 18 میلیون برای رفع محرمیت؟ تو قوانینتون ذکر شده که فقط ( با پرداخت خسارت از طریقه پشتیبانی فروشگاه رفع محرومیت امکان پذیر میباشد ) کدوم خسارتی به این مجموعه وارد شده که بخوام 18 میلیون بدم به 6 عدد 190K گلد که بخوام آنبن بشم؟ ولی با توجه به اموالی که بنده زحمت کشیدم برای بدست آوردنش این مقدار گلد اعلام میکنید که مجبور بشم آنبن کنم ولی من متاسفانه آنبن نمیکنم و این کار بیشتر سوء استفاده از اعتماد بازیکن برای این مجموعه بوده و بیشتر برای خالی کردن جیب بازیکنان هست تا پرداخت خسارت بیزحمت خودتون مجددا رسیدگی کنید @Ali یا اگر تصمیم شما هم با مدیرت یکسان میباشد که بنده شکایتی که کردم مدارک را به پلیس فتا ارائه بدهم .   ( هدف از این شکایت اینه که با توجه به خرج هایی که برای این مجموعه کردم تصمیم درست گرفته بشه ) 

بدرود , یاحق .

• مدارک (فیلم یا عکس): 

578017_25bandicam-2025-06-17-12-16-13-89

159f17_25bandicam-2025-06-17-12-16-38-67

e74817_25bandicam-2025-06-17-12-17-30-08

5c1417_25bandicam-2025-06-17-12-17-48-70

503717_25bandicam-2025-06-17-12-18-27-20

• دوست دارم که 7
  • مرسی 1
  • هاها 5
  • چی چی 1
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73488-%D9%86%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-ali/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Ali موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...