MrSoheiL ارسال شده در March 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:من درخواست استفاء گزاشتم ولی ایشون میاد FP80 میکنه • مدارک (فیلم یا عکس): Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberiX ارسال شده در March 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2019 دوست عزیز شما چهار روز داخل سرور انلاین نبودید و طبق قوانین با 80FP از اقلیت خارج شدید مدارک برای مدیریت ارسال میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در April 2, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2019 بنده پست استعفاء گزاشته بودم. Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberiX ارسال شده در April 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2019 در در ۱۳۹۸/۱/۱۳ در 18:47، MrSoheiL گفته است: بنده پست استعفاء گزاشته بودم. من نمیدونم چطور هلپر شدید حالا کاری نداریم یک نیگاه کوتاه به قوانین می کنیم : [در صورتی که عضوی تا 72 ساعت پس از استعفای خود در بازی حاضر نشده و به لیدر مراجعه نکند با 80FP از اقلیت خارج می شود.] دیگه فکر کنم جوابه خودتون رو گرفتید. باشد قبل از هر کاری کمی فکر کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در April 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2019 درود، با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده، کار لیدر مربوطه صحیح و مدارک فرد مورد نظر روئیت شد. ممنون بابت گزارش شما. بسته شد Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده