mahinico ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 خب جناب @MaShruB نظرت درباره یه صندلی داغ چیه کاکو؟ خب اسم واقعیت: چن سالته: فکشن مورد علاقت: جاب مورد علاقت تو گیم: فرد مورد علاقت داخل گیم: شعارت درباره گیم چیه: هوست چند خریدی: چرا خریدی: از کی خریدی: از یک تا ده به من چه نمره ای میدی: چرا این نمره رو میدی: @EnDWaYیا @Kamyab: @mahinicoیا @MoJaSaMe: یه حرفی که دوست داری بزنی به کل پلیر های آرساکیا رو اینجا بزن: با تشکر. نقل قول :My account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/72976-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mashrub/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaShruB ارسال شده در June 10 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10 2 ساعت قبل، mahinico گفته است: خب جناب @MaShruB نظرت درباره یه صندلی داغ چیه کاکو؟ سلام خدمت کاکای گلوم حرفی ندارم چون همیشه عالی هستی خب اسم واقعیت: آرمان چن سالته: ۱۸ فکشن مورد علاقت: Hitman Agency جاب مورد علاقت تو گیم: Bus فرد مورد علاقت داخل گیم: کاکام علی @EnDWaY شعارت درباره گیم چیه: صبحتی در مورد گیم ندارم. هوست چند خریدی: نزدیک ۱ میلیارد با بنجکت هاش چرا خریدی: از زمانی که دست علیرضا بود من دنبال این هوس بودم دیگه خیلیا بهتر میدونن که بهترین هوس بازیه. از کی خریدی: جواد کینگ @Sweet از یک تا ده به من چه نمره ای میدی: عشق به تو 100 میدم چرا این نمره رو میدی: چون به خودم مربوطه میشه شمو دخالت نکن @EnDWaYیا @Kamyab: علی و کامی زیاد زحمت کشیدن واسه این مجموعه ولی چون با رفتار و معرفت علی زیاد حال میکنم قطعا علی @EnDWaY @mahinicoیا @MoJaSaMe: دوتاتون رفیقم هستید ولی تو فرق میکنی کاکو یه حرفی که دوست داری بزنی به کل پلیر های آرساکیا رو اینجا بزن: درسی که من از این بازی گرفتم اینکه سرمون تو کار خومون باشه زیاد کل کل نکنید تهش این میشه که تعلیق یا بن میشد از بازی زده میشید. حرف دیگه ای نیست آرزوی خوشبختی و خوشحالی. با تشکر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/72976-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-mashrub/#findComment-791643 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.