mamadch ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: کلا یه دفعه کیک داد سوار ماشین بودم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 درود، شکایت شما تایید شد، بازیکن مورد نظر به مدت 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک را دارا میباشد. 3 1 1 1 1 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 در 3 ساعت قبل، mamadch گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: کلا یه دفعه کیک داد سوار ماشین بودم • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام. بنده داشتم با ماشین dumper توی محوطه دور میزدم و ایشون بعد از این که ماشین شون ترکید رفتن و یه ماشین دیگه سوار شدن. و من نمیتونستم ماشین های اضافی رو بردارم چون با اصرار ادمین M0hammad توسط ایشون ساخته شده بودن. بنده فیلم ندارم ولی اگه امکانش هست خواهشا ادمین های محترم اون ایونت رو چک کنید و ببینید. اگرم امکانش نیست که هیچی. تشکر. اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در March 28, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 پس منم شما اصلا سوار ماشین باشید بیام کیکت کنم چون با لانچرم عیب نداره؟ با مدرک حرف بزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 بازیکن مورد نظر به دلیل عدم ارائه مدارک طی مدت زمان داده شده، به مدت 7 روز از سرور محروم شد. بسته شد 1 1 1 1 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده