MissHadis ارسال شده در April 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2017 با سلام عذرخواهی میکنم لطفا یه فکری به حال این چیتر ها بکنید خیلی دارن اذیت میکنن اینجوری همه دارن ناراضی میشن من دیشب ماشینمو فول بیمه کردم بیشتر 100 کا هزینش شده الان میام میبینم بیمه شده 0 میپرسم از بچه ها میگم چی شده ؟ میگن چیتر همه رو پوکونده اخه این چ وضعیه چرا اینها رو ایپیشونو بن نمیکنید؟ چرا رسیدگی نیمکنید ؟ خوب ما چقد $$$$ از سایت بخریم که هر روز بخواهیم 150 کا بدیم برای پول بیمه ماشینامون لطفا پیگیری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در April 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2017 با سلام بله متاسفانه مشکل من هم همین هست یک عدد sultan و turismo هردو فول بیمه اومدم دیدم 0 شده شکایت هم میکنیم رسیدگی نمیکنن ریپورت میدم میگن متاسفانه بیمه داده نمیشه اخه یعنی چی ما این همه پول واقعی در سرور خرج میکنیم بخاطر یک چیتر باید فوت شه و من به شخصه 230k ضرر کنم ممنون میشم تیم مدیریت به این ها رسیدگی کنند .FanDaK. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 با سلام آپدیت های جدیدی در سرور برای مقابله با این مشکل درنظر گرفته شده و ادمین ها نیز سریعاً آن ها را پیگیری خواهند کرد. با کمال معذرت بابت بروز این مشکل. درصورت بروز هرگونه مشکل اینچنینی لطفا مجدداً با تیم مدیریتی تماس بگیرید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده