ARAWMIXIA ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: @Ali با سلام بنده صاحب تجارت خاص شماره 1 هستم (Rent car LV) مدتی هست که این تجارت برای بنده هست و خریدمش و قبل از من هم بیش از 10 صاحب مختلف داشته و اخرین صاحب تجارت بنده بودم. وارد سرور شدم دیدم تجارت بنده Take شده! تجارت برای بنده بوده و صاحب تجارت بنده هستم نه شخص دیگه ای و اگر اشتباهی از سمت سرور و کوتاهی از سمت شما بوده به من هیچ ربطی نداره میتونید برید سراغ اولین کسی که تجارت رو خریده هر چند بیش از 3 یا 4 ماه بنظرم میگذره ازش! اگر بحث Take کردن باشه همون موقع زرنگ میخاستید باشید بیاید تیک کنید نه زمانی که بیش از 10 صاحب داشته واکنون من خریدم دلیلی نداره من بخام ضرر کنم من کلی تبلیغ این تجارت رو کردم و چقدر هزینه کردم براش این حقه منی که 900$ 900$ دارم پول از فروش prods جمع میکنم بیاید و بیزنس 3,450,000 میلیون دلاری منو take کنید و بگید خودون برید از صاحب قبلیش پولو بگیرید این مال صاحب قبل تریشه؟! به من چه که مال کی بوده بنده خریدم و هزینه کردم و معامله انجام شده من و صاحب تجارت هم کاملا صحبح بوده و هیچ مشکلی نداشته دلیلی نمیبینم من بخام ضرر کم کاری شما رو بکشم تجارت بنده رو بهم برگردونید سپاس • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 25, 2019 توسط Rabbit 3 2 1 2 3 وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 10, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. شما هم دقیقاً همانند شما به هیچ وجه صاحب اون تجارت نیستید و مالک آن تجارت بازیکن Salar.Rn می باشد. (اکانت این شخص محروم هست و به محض رفع محرومیت تجارت به او باز خواهد گشت) دوست شما XFactor (یا ShayadX) تجارتی که قیمت آن 20 برابر چیزی که بود رفت با 400,000$ خرید فکر نکنید تجارت متعلق به او شده است و ما این روند را تا 6 ماه اجرا کردیم تا زمانی که در آخرین ریستارت اتوماتیک کردیم که دیگر نمی شود خانه یا تجارت هایی که Reset می شوند را دوباره خرید. قیمت های استاندارد تجارت ها و خانه ها با توجه به وضع اقتصادی سرور به هیچ وجه بروز شده نیستند، لطفاً از گفتن دروغ و کذب خودداری کنید وگرنه طبق قوانین محروم خواهید شد. هرچند تمامی بازیکنان موقع ثبت نام شرایط استفاده را پذیرفته اند: http://arsacia.ir/tos شرایط استفاده ما شرایطی همانند Yahoo می باشد و هرکسی که خوشش نمیاد می تواند بازی نکند. لیست کذب های شما در این تاپیک: در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: مدتی هست که این تجارت برای بنده هست و خریدمش و قبل از من هم بیش از 10 صاحب مختلف داشته و اخرین صاحب تجارت بنده بودم. در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: تجارت برای بنده بوده و صاحب تجارت بنده هستم نه شخص دیگه ای در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: سراغ اولین کسی که تجارت رو خریده هر چند بیش از 3 یا 4 ماه بنظرم میگذره ازش! جدیداً 20 روز 3 یا 4 ماه محسوب میشه. شما تنها شاکی اینجا هستید، صد ها افراد دیگر هم مثل شما می دانستند که این مشکل پیش آمده، ما این کار را برای کلاه برداری هم انجام می دهیم، زمانی که اموالی از شخصی به شما برسد و آن اموال کلاه برداری باشد آن اموال از شما گرفته می شود و چیزی که در قبال اون اموال دادید به شما پس داده می شود (که در این زمینه شخص مورد نظر دوست صمیمی شماست و خودتان مسلئه را بین خودتان حل کنید) در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: اگر بحث Take کردن باشه همون موقع زرنگ میخاستید باشید بیاید تیک کنید نه زمانی که بیش از 10 صاحب داشته واکنون من خریدم شما دومین خریدار این تجارت بعد از آن مسئله هستید، اولین خریدار همان XFActor هست، شما شدیداً علاقه به کاذبی دارید؟ باید اینجا تاریخچه قرار دهم؟ در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: این حقه منی که 900$ 900$ دارم پول از فروش prods جمع میکنم بیاید و بیزنس 3,450,000 میلیون دلاری منو take کنید و بگید خودون برید از صاحب قبلیش پولو بگیرید این مال صاحب قبل تریشه؟! شما اکانت هاتون دست هم هستش و دوستان خیلی نزدیکی هستید، همچنین در تاریخچه نشان می دهد که کامل وارد اکانت های هم دیگر شدید، باز هم کذب، "صاحب قبل تریش" در در ۱۳۹۸/۱/۵ در 12:36، Rabbit گفته است: تجارت بنده رو بهم برگردونید شما هم همانند بقیه باید در سرور تلاش کنید و پول کسب کنید، نمی توانید راه یک ساله را یک شبه بروید و حق تمام بازیکنان را بخورید. تاپیک بسته شد، مواظب رفتار خود باشید! 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده