رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

اطلاعات کاربری : Milad.png
سلام و درود . 
من کامیون دارم و گفتم که چرا نشه ازش استفاده آر پی کرد .
. بار کامیون رو که اونواع مختلف بار کامیون داریم با فضای ذخیره سازی های مختلف برای فروش داشته باشیم که پشتش بشه بار بزاریم و حمل کنیم .من میخوام دراگ حمل کنم و از ترس پلیس . اف بی ای باید پرواز کنم تازه اونم باید هی دونه دونه بخرم و ببرم . خب چرا ؟ چرا فضای ذخیره سازی پشت وسیله نقلیه ها نداریم تا پلیس گشتم آر پی بگیره و ماشینارو بگرده ؟ . بتونیم پشت وسایل نقلیه بار گزاشت و یک کامیون که من دارم پشتش حمل بار نصب کنم و فضای ذخیره سازی بیشتری داشته باشه تا بشه بهتر عمل کرد . 
عکس رو مشاهده کنین : u257156_bar_kamion.jpg
حتی برای زیبایی هم من میخرم چه برسه بار . 
خیلی ها مثل من دوست دارن حمل بار داشته باشن . 
*خرید اصلحه چند تا به جای یک دونه که اگر مردیم هی تا اصلحه فروشی نرین چند تا داشته باشیم . خشابش رو بخریم بزاریم پشت وسیله نقلیه یا بار بر کامیون که فضای خیلی بیشتری داره . 
*پشت کامیون با بار بزرگ بشه یک آپگرید کوچیکی بکنیم بریم توش /heal کنیم بیایم بیرون یا نریم داخلش بشه همون پشتش غذا بزاریم داخلش که بتونیم مصرف کنیم 
* بتونیم توش مواد مخدر بزاریم و جا به جا کنیم با تهداد بالا .
ممنون میشم

ویرایش شده توسط HitlerING

برای بهتر شدن آرپی خوبه

نظرم (+)

موفق باشید.

b6e304_25IMG-20250604-WA0002.jpg

my account

b1dc11_25143e19-25112223-25dabd13-25e5b1

EzraeeI.png

my brother

Javidam.png

b1dc11_25143e19-25112223-25dabd13-25e5b1

به شدت موافقم از همه نظر خوبه فقط پشت ماشین های عادی هم بتونیم با پریمیوم بخریم چیزی بزاریم عاالیه
نظرم (+)
موفق باشید.

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) می‌باشد؛ پی‌نوشت: 

• محدودیت‌های SA-MP اجازه ایجاد این قابلیت را نمی‌دهند.

The only thing making you unhappy are your own thoughts

درود نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (-) میباشد.

توضیحات توسط دوستان ارسال شد.

c4cc16_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - F1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ePiRuS.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - F1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10 ساعت قبل، MohammadAli گفته است:

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) می‌باشد؛ پی‌نوشت: 

• محدودیت‌های SA-MP اجازه ایجاد این قابلیت را نمی‌دهند.

خیلی حیفه بله متاسفانه این موضوع رو نمیدونستم . اما میشه حداقال برای خوشگلی برای فروش باشه بخریم ؟ زیباست و من دوست دارم بخرم  بار پشت کامیون بنظر زیبا میاد. خیلی از دوستام بار پشت کامیون دوست دارن . 

ویرایش شده توسط HitlerING

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...