Domination ارسال شده در March 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2019 درود بر شما که این بست رو میبینید. تا جایی که من میدونم گفتند تا چند وقت دیگه برای همه اجبار میشه که با لانچر بیان. لانچر یه سری مشکلاته خودشو داره مثلا برای بعضی کامبیوتر ها اصلا بالا نمیاره من میگم لانچر مثل چند روز بیش اجباری نباشه. حتی خوده من و چندتا از دوستام اصلا با لانچر حال نمیکنیم. درسته که خیلی ها منتظره لانچر بودن. من نمیگم لانچر بره کنار . میگم حقه انتخاب بدید به بلیر ها تا با هرکدوم که دوست دارن انلاین شن. در ضمن اگه میشه رفتن به boss با Sa:MP را ازاد بزاریدنکته دیگه اینه که به افرادی که در فضای مجازی دیگه تیکه میبرونند توجه نکنید.به بلیرا حق انتخاب بدید با تشکر 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 27, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 با سلام و وقت بخیر. لانچر تا زمانی که حتی یک نفر با آن مشکل داشته باشد برای همه اجبار نخواهد شد. پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده