Tasnim ارسال شده در March 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام من رفته بودم گواهینامه مو بگیرم که این اقا سریع منو میکشه و وقتی میخوام به پلیس زنگ بزنم از بازی میره از ادمین پرسیدم گفت اینجا شکایت کنم • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8355405942/shekayat.rar.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tasnim ارسال شده در March 28, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 چرا هیچکس رسیدگی نمیکنه؟؟؟؟؟!! واقعا که چه سروری! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در March 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم: طبق مدارکی که خود شما در همین تاپیک ارسال کرده اید از زمانی که ادمین مورد نظر شما رو کشته و تا زمانی که از سرور بروند 1 دقیقه گذشته هست و زمان وانتد دادن هم 1 دقیقه میباشد در نتیجه مجازاتی برای ایشون در نظر گرفته نمیشود. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده