saeed844 ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدی ندارم • توضیحات: من خیلی دوست دارم دلیل کیک شدنم از فک شن رو بدونم! بدونه داشتن هیچ فکشن وارنی! یک دفعه 80fp • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrGhosT ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 با سلام با توجه به قانون شما از سرور بن شدید و ظرف 3 روز اگر Unban نشید 80FP کیک میشید. و من 3 روز صبر کردم داخل سرور انلاین نشدید. من بی دلیل رو اخراج نمیکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در April 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2019 درود، با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده، فرد مورد نظر دیگر در تیم کارکنان حضور ندارد. ممنون بابت گزارش شما. بسته شد. Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده