fkthecops ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من چند روزی هست کابله لن مشکل پیدا کرده و تمام دوستان شاهد تام اوت های مکرر من در سرور هستند و از PC کرش شدم قبول دارم کرش شدم اما کمتر از 20 ثانیه بعد اومدم و کد رو بهش دادم میگم وایس وایس الان کد میدم میپرسه w8? و بن میده در صورتی که کد رو هم دادم و این اوج عقده ای بودن ادمین های شما رو میرسونه لطفا در انتخاب ادمین دقت کنید جالبه که داره ادمین لول 4 هم میشه ... باز هم میگم عقده ای هارو ادمین نکنید که این داستانا پیش بیاد . فقط سره 30 ثانیه میگه شاید عکس العملت زیاده چیتو پاک کردی میگم چیتو پاک کنم اجراشم کردم پس لست اکتیویتی میزنه ؟ میگه ببین قبول من الان به پدرام بگم اشتب بن دادم انبنت کنه AV میگیرم و دوس ندارم AV بگیرم تو که زیاد گلد داری . یکی نیس بگه اخه عقده ای اخه مرتیکه در حدم نیستی ناموسا سره 4راه میخوری میای چک پیسی شانس قشنگه منم کابل در میره اینم که عقده ای بن میده کمتر از یک دقیقه حتی جالبه که کد هم بهش دادم کد رو میدم و بعد بن میدن .... الکی نیست این همه ازش شکایت میشه چون عقده ایه و این موضوع رو به من که ثابت کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 سلام خدمت شاکی محترم @fkthecops داخل فروم گفته شده زمان کنترل سیستم هر گونه Crash و یا /Q همکاری نکردن در کنترل سیستم هست شما کرش خوردید و بنده طبق قوانین با شما برخورد کردم مدارک برای مدیریت ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در March 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 در فروم نوشته شده در صورت رد کردن همکاری و یا کرش شدن برای ((ایجاد مزاحمت)) قابل مجازات است. از اونجا که من فقط کابل لن در اومد و کمتر از ۲۰ ثانیه تو سرور بودم میشه نتیجه گرفت شما عقده های زندگیتو داری تو سرور خالی میکنی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 این به شما مربوط نمیشه که عقده زندگی هست یا نه! من نمیتونم کابل مودم شمارو ببینم که بخوام قضاوت کنم. داخل فروم درج نشده شما چه مقدار زمان دارید به سرور برگردید. اگه واقعا کابل مودمتون خرابه بهتره که سریع تر درست کنید شاید بازم زمان کنترل سیستم کرش بشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در March 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 (ویرایش شده) البته که فقط به من مربوط نمیشه این مربوط به کل پلیر هاست که ادمین چنین رفتاری نشون بده در تیم اسپیک داشتم بات صحبت میکردم و با خنده میگفتی من خیلیارو بن دادم یکیشونم autoheal داشت که میدونستم کار نمیکرد و بن دادم از اونجا که من عقده ای نیستم و یه ریز در حال جمع کردن مدرک نیستم مدرکی برای این حرفم نیست ولی هم من میدونم هم خودت میدونی کیو به این دلیل بن دادی @mnsid که بعدشم برا اینکه اوضاع داغون نشه شایان با گفتن این حرف که این مود غیر مجازه و شما آنبن شدید سر و تهش رو به اورد و شما رو از AV نجات داد من دیگه حرفی ندارم و منتظر تصمیم مدیریت @Pedram میمونم. ویرایش شده March 16, 2019 توسط fkthecops لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 دوست عزیز شما اگه مدرکی از این حرفه بنده دارید همین الان بزارید! بنده گفتم ایشون Autoheal داشتن و بنده برای چیت بنشون کردم که مدیریت گفتن این چیت نیست و موده به همین دلیل زمان بنشون به 3 روز تغییر کرد! بنده چیتی رو تست نکردم و نمیدونم چی کار میکنه و چی کار نمیکنه. و باید بهتون بگم داستان این مود اینه که باعث میشه Heal بازیکنان بدون زدن دستوری به سرعت زیاد پر بشه ولی GodMode نیست! این مود باعث برتری میشه و به همین دلیل مدت بن ایشون به 3 روز تغییر کرد که البته ادمین های رنک بالاتر مثل Sorena میگفتن این مود نیست و چیته! این یک شکایت دیگه هست و به شما مربوط نمیشه و درمورده شکایت خودتون باید بگم شما Crash شدید و طبق قوانین از سرور محروم شدید اگه از سرور Crash نشدید و فکر میکنید بنده دارم دروغ میگم لطفا بگید ولی اگه کرش شدید منتظر تصمیم مدیریت باشید. بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم: ادمین مورد نظر مدارک لازمه را برای بنده ارسال کرده است و از طرف بنده تایید شده است. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده