PanaHande ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: (-) • توضیحات: بنده به آقای Tupac اکانت رو شییر دادم برای وار دسته متوسط VLA با جنگ دسته متوسط LSV بود و از اونجایی که اولین دسته متوسط من بوده من هیچ وقت گانری نکردم و بلد نیستم و ضعیف ضعیف به ایشون آقای Tupac گفتم عزیزم بنده ضعیف ام برای من این وار رو برو و بعد ساعت ۳ نیم اینا دادم بهشون وسط های وار دیدم از زمین جنگ دسته متوسط ها خارج شد و اومد توی زمین اصلی بازی و ادمین Xsyn جلوشون بود گفتم مشکل چیه چی شد و دیدم بعد از وار دسته متوسط اکانت بنده بن شد و الکی الکی اینجور شده و تقصیر من نبوده چون قبل جنگ دسته متوسط با ساب لیدر هماهنگ کردم گفتم ساعت ۳ یا ۳ نیم ظهر آنلاین باش و اون Tupac رو تی پی بده تا رمز اکانت رو بدم بهش تا بره وار رو و بعد این اکانت بنده که اسمش PanaHande هست بن شد و الان حدود ۱ ماهه بن شده و این واقعا بی دلیل هست جدا از این موضوع قبل این که شیر اکانت بده با ساب لیدر حرف زدم و ۳ بار از ایشون پرسیدم آقای Tupac آدم مطمئنی هست برای شییر اکانت که وار رو خوب خوب در بیاره و بدون باخت باشه؟ گفتم بله موردی نداره و من دادم حتی ۳ هم تکرار کردم حرفی که زدم رو. • مدارک (فیلم یا عکس): خودتون چک کنید لطفا چون مدرکی ندارم و پرسیدم از ادمین های دیگه گفتن که باید چک کنیم اون زمان رو ببینیم تایمش کی بوده و ایا شما این حرف رو زدین یا نه حالا در هر صورت برسی کنید ممنونم عزیزان. اسم اکانت اصلی بنده که بن شده: اسم ساب لیدر فکشن VLA: اسم اکانتی که به ایشون شییر دادم واسه وار: زود برسی شه لطفا چون تایم ملی ماهانه کم دارم هوس نپره ممنون میشم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/71587-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-xsyn/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در May 30 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30 درود @PanaHande، شکایت شما رد شد. در رابطه با صحبت های Sub-Leader مدرکی ارائه ندادید و شما طبق قانون زیر مشمول مجازات شدید; نقل قول به اشتراک گذاری حساب کاربری: به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود. برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید) عملکرد ادمینِ محترم درست میباشد. با احترام، موفق باشید. -بسته شد. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/71587-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-xsyn/#findComment-778010 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده