ammar ارسال شده در March 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2019 سلام یه برنامه برای دریافت ورودی از پورت COM نوشته ام، برنامه رو با C# تقریبا نوشته ام و مشکلی نداره، از طرفی یک برنامه (ارسال اطلاعات) با C# دارم که با کلیلک اجرا می شود. میخواهم زمانی که از پورت COM ورودی را دریافت کردم ( یعنی وقتی یک پنج ولت به پورت com اعمال می کنم) برنامه ارسال اتواتیک اجرا شود. یعنی به جای کلیلک کردن با گرفتن اطلاعات از پورت com اجرا شود. البته خودم یه فکرهایی کردم ولی نمیدونم چه جوری اجراش کنم، خودم فکر کردم اگه یکif یا WHile بذارم و با if اگر پورت com وردوی گرفت اجرا شود و تا زمانی که ورودی نگرفتن اجرا نشود یا اینکه با While بگم تا زمانی یک ورودی نگرفتی پورت com اجرا نشود. اگر خواستید کدها رو ارسال کنم. از راهنمایی تون ممنون می شوم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jjvvaaddii ارسال شده در March 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2019 در در ۱۳۹۷/۱۲/۱۲ در 01:54، ammar گفته است: سلام یه برنامه برای دریافت ورودی از پورت COM نوشته ام، برنامه رو با C# تقریبا نوشته ام و مشکلی نداره، از طرفی یک برنامه (ارسال اطلاعات) با C# دارم که با کلیلک اجرا می شود. میخواهم زمانی که از پورت COM ورودی را دریافت کردم ( یعنی وقتی یک پنج ولت به پورت com اعمال می کنم) برنامه ارسال اتواتیک اجرا شود. یعنی به جای کلیلک کردن با گرفتن اطلاعات از پورت com اجرا شود. البته خودم یه فکرهایی کردم ولی نمیدونم چه جوری اجراش کنم، خودم فکر کردم اگه یکif یا WHile بذارم و با if اگر پورت com وردوی گرفت اجرا شود و تا زمانی که ورودی نگرفتن اجرا نشود یا اینکه با While بگم تا زمانی یک ورودی نگرفتی پورت com اجرا نشود. اگر خواستید کدها رو ارسال کنم. از راهنمایی تون ممنون می شوم. بهترین راه همون if و else هستش دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/api/system.io.ports.serialport.datareceived?view=netframework-4.7.2 using System; using System.IO.Ports; class PortDataReceived { public static void Main() { SerialPort mySerialPort = new SerialPort("COM1"); mySerialPort.BaudRate = 9600; mySerialPort.Parity = Parity.None; mySerialPort.StopBits = StopBits.One; mySerialPort.DataBits = 8; mySerialPort.Handshake = Handshake.None; mySerialPort.RtsEnable = true; mySerialPort.DataReceived += new SerialDataReceivedEventHandler(DataReceivedHandler); mySerialPort.Open(); Console.WriteLine("Press any key to continue..."); Console.WriteLine(); Console.ReadKey(); mySerialPort.Close(); } private static void DataReceivedHandler( object sender, SerialDataReceivedEventArgs e) { SerialPort sp = (SerialPort)sender; string indata = sp.ReadExisting(); Console.WriteLine("Data Received:"); Console.Write(indata); } } 2 نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.